Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου

Πύργος: Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ...

Συλλήψεις από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού (τετελεσμένου ή απόπειρας) και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή, με φερόμενους ως εμπλεκόμενους έως ώρας ένα νεαρό άτομο και έναν αλλοδαπό από την περιοχή του Πύργου, ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου το βράδυ της Μ. Τρίτης σε γειτονιά του Πύργου εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο - ημεδαπός - καθώς και μια ανήλικη ρομά.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο νεαρός Έλληνας φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη ρομά σε διάφορους άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε το ερωτικό ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και την ανήλικη, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  προσήγαγαν τους  φερόμενους ως δράστες και ανέλαβε την περαιτέρω έρευνα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτική ραντεβού που είχε με τον αλλοδαπό και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται..

Οι δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις