Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν υπάρχει βιασμός» – Τι λέει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν υπάρχει βιασμός» – ...

Ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε» την 17χρονη σημείωσε ο δικηγόρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο Κλέιμαν κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης τη Μεγάλη Τρίτη  σε  μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως: «Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Τόνισε πως: «Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις