Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Η ταινία "Barbie" από την Πέμπτη 27/7 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η ταινία "Barbie" από την Πέμπ...

Στο πρόγραμμα προβολών προστίθεται από Δευτέρα 31/7 έως την Τετάρτη 2/8 και το παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων «Βικ ο Βίκινγκ: Το Μαγικό σπαθί»

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610994765) από την Πέμπτη 27/7 έως και την Κυριακή 30/7/2023 στις 21.45 θα προβάλλεται η ταινία «Barbie» που ήδη γνωρίζει παγκόσμια εμπορική επιτυχία.

Καταλληλότητα: Κ12

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ Μακ Κίνον, Μάικλ Σέρα, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν, Γουίλ Φέρελ, Σίμου Λιου ενώ εμφανίζεται και η τραγουδίστρια Dua Lipa.

Σενάριο: Γκρέτα Γκέργουιγκ & Νόα Μπόμπακ.

Βασισμένη στις κούκλες μόδας Barbie της Mattel, η ταινία είναι η πρώτη ταινία ζωντανής δράσης Barbie μετά από πολλές κινούμενες ταινίες σε υπολογιστή απευθείας σε βίντεο και ροή τηλεοπτικών ταινιών. Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση.

Η ταινία στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες πήρε άνετη πρωτιά στο box office με κοντά 75.000 εισιτήρια.

Στο θερινό σινέ Κάστρο από τη Δευτέρα 31/7 έως και την Τετάρτη 2/8 το πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνει 2 ταινίες.

Στις 20.45 θα παίζεται η παιδική ταινία «Βικ ο Βίκινγκ: Το Μαγικό σπαθί - Vic the Viking: The Magic Sword» ενώ στις 22:15 θα παίζεται η «Barbie» με την απολαυστική Μάργκοτ Ρόμπι.

«ΒΙΚ Ο ΒΙΚΙΝΓΚ: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΑΘΙ»

Σκηνοθεσία: Eric Cazes

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Γιώργος Ευαγώρου, Κρίστη Χαραλάμπους, Θανάσης Δρακόπουλος, Χάρης Αριστείδου, Μάρκος Δρουσιώτης, Άρης Κυπριανού, Χρήστος Γρηγοριάδης

Διάρκεια: 82 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Πρόκειται για συμπαραγωγή της Γερμανίας, της Γαλλίας & του Βελγίου.

Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

www.cinekastro.wordpress.com

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil