Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mόνικα Μπελούτσι: «Τον αγαπώ και είμαι ευτυχισμένη» είπε για τον Τιμ Μπάρτον

Mόνικα Μπελούτσι: «Τον αγαπώ και είμαι ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 58χρονη ιταλίδα ντίβα πόζαρε για το εξώφυλλο του γαλλικού Elle και ομολόγησε τη νέα σελίδα στην αισθηματική της ζωή

Θεωρείται η γυναίκα -φαντασίωση όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Σύμβολο του μεσογειακού αισθησιασμού και ακλόνητο πρότυπο ομορφιάς. Η 58χρονη Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι μετά το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ και κάποιες μετέπειτα περιστασιακές σχέσεις, δείχνει να έχει βρει το λιμάνι της στην αγκαλιά του διάσημου σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον. Για πρώτη φορά μάλιστα αναφέρθηκε δημοσίως σε εκείνον επιβεβαιώνοντας τον έρωτά τους. Αφορμή εξώφυλλο και συνέντευξη στο γαλλικό Elle. H Mόνικα παραδέχθηκε πως τον αγαπάει και είναι ευτυχισμένη.

«Αυτό που μπορώ να πω… είναι πως είμαι χαρούμενη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνδρα αυτόν, τον αγαπώ, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει», τόνισε προαναγγέλοντας ότι θα παίξει στη συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» (ήδη γυρίζεται στο Λονδίνο).

«Αγαπώ τον Tιμ και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τim Burton. Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του μιλούν πολύ γι’ αυτό» ανέφερε.

Θυμίζουμε πως ο Καλιφορνέζος Μπάρτον ήταν παντρεμένος ως το 2014 με τη βρετανίδα ηθοποιό Ελενα Μπόναμ Κάρτερ. Η Μπελούτσι είχε φωτογραφηθεί με τον 64χρονο «σκοτεινό παραμυθά» χέρι-χέρι στη Μαδρίτη τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη φωτογραφία τους να δημοσιεύεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match. Το ζευγάρι πάντως πρωτοσυναντηθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών της Γαλλίας, τον Οκτώβριο του 2022, όταν εκείνη του παρέδωσε το τιμητικό βραβείο Lumière. Τώρα βολτάρει σε λονδρέζικους δρόμους αδιαφορώντας για τις κάμερες. Στον «Σκαθαροζούμη» θα εμφανιστούν ακόμα Μάικλ Κίτον, Γουίλεμ Νταφόε, Τζένα Ορτέγκα, Τζάστιν Θερού. Πιθανή η πρεμιέρα το φθινόπωρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View