Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Φίμπε Γουόλερ- Μπριτζ: Ένα style icon γεννιέται στο πλευρό του 80χρονου Χάρισον Φορντ

Φίμπε Γουόλερ- Μπριτζ: Ένα style icon γε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος έλαμψε με cape look στο Λονδίνο αλλά και σε όλο το promo tour του Indiana Jones

Τρέλανε τα φλας η συμπρωταγωνίστρια του βετεράνου super star του Χόλιγουντ, Χάρισον Φορντ, Φίμπε Γουόλερ -Μπριτζ, στο Cineworld της Leicester Square του Λονδίνου.

Η ψιλόλιγνη Φίμπε παίζει στην περιπέτεια «Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου» ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να ενθουσιάζει με το γούστο της στο ντύσιμο στις σχετικές πρεμιέρες σε Αμερική και Ευρώπη. (Μην ξεχνάτε η ταινία φθάνει στην Πάτρα 29/6!)

Τελευταίο «χτύπημα» μια μακριά τουαλέτα από αστραφτερό δίχτυ και κατάλευκη κάπα του label υψηλής ραπτικής Ashi Studio, που εδρεύει στο Παρίσι επικεντρωμένο σε βραδινές και νυφικές δημιουργίες. H 37χρονη βρετανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος έχει πείσει τα διεθνή media με τις red carpet εμφανίσεις της πως ακολουθεί τη μόδα με έναν δικό της, εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα λιτό τρόπο. Οι επιλογές της είναι trendy αλλά ταυτόχρονα σοφιστικέ. Τα προηγούμενα looks της πριν τη λονδρέζικη πρεμιέρα, στην promo tour σε Κάννες, Λος Αντζελες, Βερολίνο, έγιναν επίσης είδηση.

Θυμίζουμε πως καθιερώθηκε έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις ως πρωταγωνίστρια και συγγραφέας της κωμικής σειράς «Fleabag» ενώ έχει υπογράψει και το σενάριο της σειράς «Κilling Eve» αλλά και ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Είναι σύντροφος του διάσημου θεατρικού συγγραφέα και κινηματογραφιστή Μάρτιν ΜακΝτόνα.

Με Schiaparelli στις Κάννες

Με Schiaparelli στις Κάννες

Με Dolce e Gabbana στις Κάννες

Με Dolce e Gabbana στις Κάννες

Με Alexander Mc Queen στο Λος Αντζελες

Με Alexander Mc Queen στο Λος Αντζελες

Με Roland Mouret στο Βερολίνο

Με Roland Mouret στο Βερολίνο

Στο νέο φιλμ του εµβληµατικού franchise Indiana Jones, µε την υπογραφή του καταξιωµένου σεναριογράφου/σκηνοθέτη James Mangold αναμένονται οι πιο συναρπαστικές καταδιώξεις. Θα γυρίσουμε πίσω στο 1969 αλλά και στο 1944. Ο θρυλικός αρχαιολόγος εμφανίζεται να έχει αποσυρθεί και απομονωθεί αλλά οι εξελίξεις τον ξεσηκώνουν να δράσει ξανά.Τα γυρίσματα έγιναν στο  Μαρόκο, τη Σικελία, τη Σκωτία και την Αγγλία καθώς και στα Pinewood Studios λίγο έξω από το κεντρικό Λονδίνο.

Η Φίμπε αναφέρει για το Χάρισον Φορντ: «Είναι από τους πιο ζωντανούς ανθρώπους που έχω συναντήσει. Απίθανα έξυπνος και πολύ, πολύ αστείος, κάνει εκπληκτικές επιλογές ως ηθοποιός και φέρνει λαµπερή ενέργεια στο σετ. Είναι απίστευτα γενναιόδωρος, ευγενικός και αξιαγάπητος. Όπου κι αν βρίσκεται, όλοι χαµογελάνε». Και εκείνος λέει: «Η Φίμπε διαθέτει πλούσιο κωµικό ταλέντο και γνήσια ανθρωπιά, τα οποία φέρει στον ρόλο. Είναι µία καταπληκτική ηθοποιός».

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Ο Νάσος Κτενάς νέος Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ μετά την παραίτηση Τσώνη

Μητσοτάκης σε Υπουργικό συμβούλιο: "Πολιτική παραφωνία η ακροδεξιά στην Βουλή- Οι Υπουργοί ετοιμαστείτε για πολλή δουλειά"

Ο Jacquemus πήγε Βερσαλίες με «νεγκλιζέ» super models και τους Μπέκαμ σε βάρκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View