Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου"

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων γ...

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή ξανά τον Χάρισον Φορντ στο ρόλο του ατρόμητου αρχαιολόγου καταφθάνει στις αίθουσες στις 29 Ιουνίου 2023

Ότι και να πούμε είναι η πλέον αναμενομένη ταινία του φετινού καλοκαιριού και τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών όπου απονεμήθηκε και τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον 80χρονο Χάρισον Φορντ, έχουν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον και την αναμονή των σινεφίλ.

Ο λόγος φυσικά για τη νέα (5η) στη σειρά ταινία με ήρωα τον θρυλικό Ιντιάνα Τζόουνς, με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny – O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την έξοδο της στον υπόλοιπο κόσμο, στις 29/6/2023.

Στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπως μας γνωστοποίησε σχετική ανακοίνωση, ξεκίνησαν ήδη οι προπωλήσεις των εισιτηρίων.

https://www.options-cinemas.gr/presales-o-indiana-jones-kai-o-diskos-tou-pepromenou

Ο σούπερ σταρ Harrison Ford επέστρεψε λοιπόν στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο. Συμπρωταγωνιστές του Ford είναι οι Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Πόνος και Δόξα”), John Rhys-Davies (“Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού”), Toby Jones (“Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε”), Boyd Holbrook (“Λόγκαν”), Ethann Isidore (“Θανάσιμο Δίδυμο”) και ο Mads Mikkelsen (“Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”).

Παίζουν και οι Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann και Oliver Richters.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του James Mangold (“Κόντρα Σε Όλα,” “Λόγκαν”) και το σενάριο υπογράφουν οι Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp και James Mangold. Παραγωγή από τους Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel, και με τους Steven Spielberg και George Lucas ως executive producers – εκτελεστικούς παραγωγούς. Ο John Williams, ο οποίος ήταν ο συνθέτης όλων των ταινιών του Indy από το “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” του 1981, επιστρέφει και πάλι ως συνθέτης του σάουντρακ της ταινίας που αναμένεται να «σκίσει» εμπορικά.

Ήδη το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture