Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 25 έως & 31/5/2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Στις νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται είναι η live action δημιουργία της Ντίσνει "Η Μικρή Γοργόνα" και η περιπέτεια "Kandahar:Σημείο διαφυγής" με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 25 έως και την Τετάρτη 31/5/2023 προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.

Αίθουσα 7 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.40 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 17.40 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 20.20 μόνο το Σάββατο,

Αίθουσα 1 στις 20.20 καθημερινά εκτός Σαββάτου (προβάλλεται με υπότιτλους)

Αίθουσα 2 στις 18.20 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 18.50 μόνο το σαββατοκύριακο

"Η Μικρή Γοργόνα - The Little Mermaid"

Η live action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» είναι μια Αμερικανικής παραγωγής ταινία, προσαρμογή της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1989, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η Disney ανακοίνωσε πως την νέα Άριελ στην real life διασκευή της «Μικρής Γοργόνας» ανέλαβε να υποδυθεί η ταλαντούχα Χάλι Μπέιλι, μια επιλογή που αρχικά δίχασε τους φαν της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, που έχει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σχολίασε μέσω Twitter τον νέο ρόλο της, κάνοντας λόγο για «ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα». Το μήνυμά της συνόδευσε με ένα σκίτσο που απεικονίζει την πριγκίπισσα Άριελ, που έχει κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα στα κινούμενα σχέδια, εδώ με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Μάρσαλ, γνώριμος μας από το Οσκαρικό «Σικάγο» του 2003, εξήγησε πως η επιλογή της Χάλι Μπέιλι, που πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως «προστατευόμενη της Beyonce», ήρθε μετά από μακρά έρευνα. «Μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρομπ Μάρσαλ.

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι.

H μουσική είναι του Άλαν Μένκεν ενώ το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει & τους Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni και τους Javier Bardem και Melissa McCarthy.

Διάρκεια: 135 λεπτά.

Aίθουσα 6 στις 18.50 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου, και στις 21.30 καθημερινά

«Kandahar: Σημείο διαφυγής»

Ο 53χρονος Σκωτσέζος σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ - Gerard Butler πρωταγωνιστεί στην ταινία δράσης «Kandahar: Σημείο διαφυγής» του σκηνοθέτη Ρικ Ρόμαν Βο. Ο διάσημος από την ταινία «300», ηθοποιός υποδύεται εδώ έναν πράκτορα της CIA, που καταδιώκεται από τους Ταλιμπάν.

Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με τη μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Σαουδική Αραβία και πρόκειται για την 1η μεγάλη αμερικανική παραγωγή που κινηματογραφείται σε αυτή την περιοχή.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Νέιβιντ Νέγκαμπαν, Αλί Φαζάλ, Μπαχαντόρ Φολάντι, Τράβις Φίμελ και Νίνα Τουσάντ-Γουάιτ.

Σενάριο: Mitchell LaFortune.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

 

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά

"Η Μέθοδος Kompromat"

H ταινία αυτή που είχε πρωτοπροβληθεί στο 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας, έχει για πρωταγωνιστή τον 50χρονο Γάλλο σταρ Gilles Lellouche, και συμπρωταγωνιστές τους Joanna Kulig, Louis-Do de Lencquesaing.

Η σκηνοθεσία είναι του Jérome Salle.

Σύνοψη

Ο Gilles Lellouche πρωταγωνιστεί ως ο Ματιέ, ένας ασυνήθιστος και αφοσιωμένος διπλωμάτης που δέχεται μια απόσπαση στο Ιρκούτσκ ως επικεφαλής της Alliance Française της Σιβηρίας. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτή θα είναι καλή για την οικογένειά του και τον γάμο του… Σύντομα όμως  οι επιλογές του τον φέρνουν σε αντίθεση με τις τοπικές αρχές. Ξαφνικά βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα τρομερό έγκλημα, και πολύ σύντομα συνειδητοποιεί ότι κάποιος έχει κατασκευάσει μια υπόθεση με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας.  Φυλακισμένος και απομονωμένος, ο Ματιέ δεν έχει πού να στραφεί. Η υπεράσπιση του εαυτού του είναι αδύνατη, οι γαλλικές αρχές δεν μπορούν να τον βοηθήσουν — μόνο μία επιλογή φαίνεται να υπάρχει… να προσπαθήσει μόνος του να δραπετεύσει.

Το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Kινηματογραφική διανομή από την ROSEBUD.21.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Αίθουσα 4 στις 18.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 19.00 και στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 20.00 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά

"Fast X"

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier

Σενάριο: Justin Lin, Dan Mazeau & Gary Scott Thompson

Παίζουν οι ηθοποιοί: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Sung Kang, ο Jason Momoa και οι Ludacris (Christopher Bridges), John Cena, Rita Moreno, Brie Larson, Alan Ritchson, Charlize Theron, Cardi B, Tyrese Gibson.

Διάρκεια: 141 λεπτά

Η ταινία ξεκίνησε να παίζεται σε preview την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Περιπέτεια δράσης

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι "Μαχητές των Δρόμων – Fast and the Furious" απέκτησαν τη δέκατη (10η) ταινία τους, το «Fast X», που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλαια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (στο ρόλο ο μυώδης Τζέισον Μομόα του "Aquaman") ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Η ταινία την πρώτη εβδομάδα προβολής της ξεπέρασε τα 350 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις. Στη χώρα μας ήρθε επίσης 1η στο box office & μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 75.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 22.45 καθημερινά

"Υπνωτιστές - Hypnotic"

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ Μπεν Άφλεκ στη νέα αυτή ταινία σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, υποδύεται έναν ήρωα που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά απίστευτων γεγονότων, σε μία προσπάθεια να βρει την εξαφανισμένη κόρη του.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους Eλληνικούς κινηματογράφους ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ ενώ θα πραγματοποιηθεί προβολή της & στο Μεταμεσονύκτιο τμήμα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Εκτός του γοητευτικού Μπεν Άφλεκ παίζουν και η Άλις Μπράγκα, ο Γουίλιαμ Φίχτνερ και οι Ντομινίκ Ρουρκ, Χάλα Φίνλυ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στις Ελληνικές αίθουσες έχει κόψει περίπου 15.000 εισιτήρια. Στο εξωτερικό μέτριες έως χαμηλές είναι οι εισπράξεις του φιλμ που μέχρι στιγμής είναι στα 4,7 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 21.20 καθημερινά

"Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Φύλακες του Γαλαξία 3"

Σε διανομή της Feelgood, έχει κυκλοφορήσει η νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» των Marvel Studios, με την αγαπημένη παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, που εδώ είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: James Gunn.

Παίζουν οι: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Maria Bakalova.

Η ταινία άνοιξε την περίοδο των θερινών μπλοκμπάστερ. Οι παγκόσμιες εισπράξεις της σε 3 εβδομάδες έχουν φτάσει τα 664,1 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας η νέα ταινία της Μάρβελ είναι στα 78.000 εισιτήρια σε σχεδόν 3 εβδομάδες σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Διάρκεια: 149 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο

"H Έλα Μπέλα και τα Μαγικά της - Ella Bella Bingo"

Παιδική ταινία Animation Νορβηγικής παραγωγής.

Έτος παραγωγής: 2020

Διάρκεια: 75 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Άτλε Σόλμπεργκ Μπλάκσεθ, Φρανκ Μόσβολντ.

ΣΥΝΟΨΗ

Η Έλλα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρυ, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα.

H ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Μάρκος Δρουσιώτης, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους.

Το παιδικό αυτό φιλμ σε 2 εβδομάδες προβολής στις Ελληνικές αίθουσες έχει κόψει 4.100 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 18.30 καθημερινά

"Just Super - Απλώς Υπέροχη"

Νορβηγική παιδική ταινία ανιμέισον παραγωγής 2022 που προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Με γρήγορο ρυθμό και αστεία, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων πεισματάρηδων υπερηρώων που εξισορροπούν.

Για άλλη μια φορά ο Σούπερ Λάιον σώζει την πόλη!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιγκ. Επειδή ο Σούπερ Λάιον είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιγκ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα και αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιγκ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερ-ηρωίδα.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Διανομή από τη NeoFilms.

Η ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει φτάσει τα 7.600 εισιτήρια.

Αίθουσα 5 στις 18.00 καθημερινά

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 7 εβδομάδες προβολής της η παιδική αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 255 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας μέχρι και σήμερα έχει κόψει 181.227 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture