Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 25 Μαΐου στους Ελληνικούς κινηματογράφους η live action ταινία της Ντίσνει "Η Μικρή Γοργόνα"

Στις 25 Μαΐου στους Ελληνικούς κινηματογ...

Στην ελληνική μεταγλώττιση, η όμορφη γοργόνα Άριελ έχει τη μαγική φωνή της ταλαντούχας μουσικού & ερμηνεύτριας Μαρίνας Σάττι

Στις 25 Μαΐου 2023 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «Η Μικρή Γοργόνα – Τhe Little Mermaid». Πρόκειται για τη νέα, φιλόδοξη και εντυπωσιακή live-action ταινία του στούντιο της Disney σε σκηνοθεσία του οραματιστή δημιουργού Rob Marshall – Ρομπ Μάρσαλ του Οσκαρικού φιλμ «Chicago» του 2002.

Η ταινία έρχεται να πλημμυρίσει με τραγούδι, συναίσθημα, χρώμα και περιπέτεια τη μεγάλη οθόνη σε μια διαφορετική υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους!

Το φιλμ που το περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα (ήδη το διαφημιστικό πόστερ κοσμεί το χώρο των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε) βγαίνει στη χώρα μας σε διανομή της Feelgood, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στη Βόρειο Αμερική.

Στην ελληνική μεταγλώττιση, η όμορφη γοργόνα Άριελ, η πρωταγωνίστρια στον καθηλωτικό υποβρύχιο κόσμο του κλασικού παραμυθιού του Hans Christian Andersen που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο τον ανθρώπων, έχει τη μαγική φωνή της ταλαντούχας μουσικού Μαρίνας Σάττι, της μεγάλης επιτυχίας «Μάντισσα». Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι είχε δανείσει τη φωνή της και στη Βαϊάνα της ομώνυμης ταινίας της Disney.

Όπως δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια και συνθέτρια στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Είχα πει ότι μετά τη Βαϊάνα δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο αλλά ήρθε αυτή η πρόταση που με συγκίνησεεεε και μου θύμισε το κόλλημα των παιδικών μου χρόνων και την πρώτη ταινία που είδα ποτέ στο σινεμά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να ξανατραγουδήσω έτσι, κι η εμπειρία ήταν μοναδική. Με μεγάλη χαράαααα κι υπερηφάνειαααα λοιπόν σας ανακοινώνω ότι θα χαρίσω τη φωνή μου σ’ αυτή τη γοργόνα, μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες που κάνει πάντα το δικό της! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εμείς!».

Η νέα αυτή φιλόδοξη παραγωγή μεταφέρει τη βραβευμένη με Oscar ταινία κινουμένων σχεδίων «The Little Mermaid» του 1989 σε live-action με πραγματικούς ηθοποιούς! Η τότε ταινία σε σκηνοθεσία John Musker και Ron Clements, είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 235 εκατ. δολαρίων & τιμήθηκε με 2 Academy Awards (Όσκαρ) καλύτερης μουσικής (Alan Menken) και καλύτερου τραγουδιού ("Under the Sea").

Το καστ της live action ταινίας περιλαμβάνει την 23χρονη Halle Bailey στο βασικό ρόλο και τους Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Javier Bardem και την Melissa McCarthy.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture