Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas από 11 έως και 17 Μαΐου 2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Πολλές οι νέες ταινίες την καινούρια εβδομάδα, ανάμεσα τους το "Ρένφιλντ" με τον Ν. Κέιτζ, η ρομαντική κομεντί "Love Again" και οι "Υπνωτιστές" με τον Μπεν Άφλεκ

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 11/5 έως και την Τετάρτη 17/5/2023, στις αίθουσες των Οptions Cinemas, στη Βέσο Μάρε θα προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

Αίθουσα 2 στις 22.45 καθημερινά

"Renfield - Ρένφιλντ"

Tαινία τρόμου παραγωγής 2023 με κωμικά στοιχεία σε σκηνοθεσία Chris McKay.

Ο Ρένφιλντ προμηθεύει με θηράματα τον κύριό του, τον Κόμη Δράκουλα, και του προσφέρει ό,τι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους.

Σενάριο: Ryan Ridley

Παίζουν οι ηθοποιοί: Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Ben Schwartz, Shohreh Aghdashloo, Jenna Kanell, Caroline Williams, Brandon Scott Jones και η Awkwafina.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη άνω των 18 ετών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο Νίκολας Χουλτ (“Mad Max: Fury Road”, “X-Men”) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ, o βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ). Ο Ρένφιλντ αναγκάζεται να προμηθεύει με θηράματα τον κύριό του και να του προσφέρει ό,τι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους. Αν μπορεί να καταλάβει πώς να τερματίσει την εξάρτησή του...

Αίθουσα 3 στις 19.30 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου, και στις 21.30 καθημερινά & στις 23.30 καθημερινά πλην Τετάρτης,

Αίθουσα 6 στις 20.30 και στις 22.30 καθημερινά,

"Υπνωτιστές - Hypnotic"

Ο σταρ Μπεν Άφλεκ στη νέα αυτή ταινία σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, υποδύεται έναν ήρωα που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά απίστευτων γεγονότων, σε μία προσπάθεια να βρει την εξαφανισμένη κόρη του.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους Eλληνικούς κινηματογράφους ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ ενώ θα πραγματοποιηθεί προβολή της & στο Μεταμεσονύκτιο τμήμα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Εκτός του γοητευτικού Μπεν Άφλεκ παίζουν και η Άλις Μπράγκα, ο Γουίλιαμ Φίχτνερ και οι Ντομινίκ Ρουρκ, Χάλα Φίνλυ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Αίθουσα 1 στις 23.00 καθημερινά πλην Τετάρτης,

Αίθουσα 3 στις 23.30 μόνο την Τετάρτη 17/5,

Αίθουσα 4 στις 00.00 (μεσάνυχτα) μόνο την Πέμπτη και το Σάββατο

"Winnie the Pooh: Blood and Honey - Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι"

Ταινία τρόμου Αγγλικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Rhys Waterfield.

Διανομή από τη Neo Films.

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα.

Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν. 

Παίζουν οι: ΝΙΚΟΛΑΙ ΛΕΟΝ, ΚΡΑΙΓΚ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΤΟΥΣΙΤ, ΚΡΙΣ ΚΟΡΝΤΕΛ.

Διάρκεια: 84 λεπτά.

H ταινία που ανήκει στο είδος του φιλμ τρόμου – Slasher, βγήκε στις αίθουσες της Μ. Βρετανίας στις 10 Μαρτίου 2023.

 

Αίθουσα 2 στις 20.50 καθημερινά

"Sisu"

Πολεμική περιπέτεια από την Φινλανδία παραγωγής 2022 σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιαλμάρι Χελάντερ με θέμα έναν θρυλικό κομάντο που αποδεκατίζει Ναζί.

Διανομή από τη Feelgood.

Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες, που του κλέβουν τον χρυσό. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος χρυσοθήρας. Είναι ένας Sisu, ένας θρυλικός πρώην κομάντο με ασύλληπτο κουράγιο και αδιανόητη αποφασιστικότητα απέναντι στις πιο δύσκολες συνθήκες. Όπως και να επιτεθούν οι Ναζί, αυτή η φονική μηχανή θα φτάσει στα άκρα για να πάρει πίσω τον χρυσό. Ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει όλους τους Ναζί που θα βρεθούν στο διάβα του.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιόρμα Τομίλα, Ακσελ Χένι, Τζακ Ντούλαν.

Διάρκεια: 91 λεπτά

Έτος παραγωγής: 2022.

Αίθουσα 8 στις 16.40 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 2 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.10 καθημερινά

"H Έλα Μπέλα και τα Μαγικά της - Ella Bella Bingo"

Παιδική ταινία Animation Νορβηγικής παραγωγής.

Έτος παραγωγής: 2020

Διάρκεια: 75 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Άτλε Σόλμπεργκ Μπλάκσεθ, Φρανκ Μόσβολντ.

ΣΥΝΟΨΗ

Η Έλλα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρυ, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα.

H ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Μάρκος Δρουσιώτης, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους.

Αίθουσα 6 στις 18.00 μόνο την Τετάρτη,

Αίθουσα 8 στις 18.50 και στις 21.10 καθημερινά έως και την Τρίτη 16/5

"Love Again - Αγάπη, Ξανά"

Ρομαντική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής 2023.

Η Mira (Priyanka Chopra Jonas) πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob (Sam Heughan), που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Jim Strouse.

Παίζουν οι: Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, και η σταρ της ποπ Celine Dion στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 7 στις 22.20 καθημερινά έως και την Τρίτη 16/5

"Μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift"

Αμερικάνικη ταινία, παραγωγής 2006 σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν. Πρωταγωνιστούν οι Λούκας Μπλακ, Νάταλι Κέλι, Bow Wow, Σούνγκ Κάνγκ. Αποτελεί την 3η ταινία της σειράς. Κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου 2006 και οι παγκόσμιες εισπράξεις της έφτασαν τα 159 εκατ. δολάρια.

Ο νεαρός Αμερικανός Σον Μπόσγουελ αντιμετωπίζεται ως "γκαϊτζίν" (ξένος) στο Τόκιο όπου καταφεύγει, στο σπίτι του πατέρα του, για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης για παράνομους αγώνες με πειραγμένα αυτοκίνητα (drifting). Κι όταν φλερτάρει επικίνδυνα με την κοπέλα του βασιλιά του drift, ο οποίος εμπλέκεται και με την yakuza, την ιαπωνική μαφία, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Με τους: Λούκας Μπλακ, Νάταλι Κέλι, Μπράιαν Τι, Σουνγκ Κανγκ.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 19.10 και στις 22.20 μόνο την Τετάρτη 17/5,

Αίθουσα 1 στις 20.00 και στις 23.00 μόνο την Τετάρτη 17/5,

Αίθουσα 8 στις 21.10 μόνο την Τετάρτη

"Fast X"

Το «Fast X» είναι η νέα πολυαναμενόμενη αμερικανική ταινία δράσης σε σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ και σενάριο Τζάστιν Λιν και Νταν Μαζώ. Πρόκειται για τη συνέχεια του «Μαχητές των Δρόμων 9», και συνολικά τη 10η ταινία του επιτυχημένου franchise.

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Διάρκεια: 141 λεπτά.

Η ταινία θα προβάλλερται κανονικά από την Πέμπτη 18/5.

Αίθουσα 8 στις 23.20 καθημερινά έως και την Τρίτη

"Evil Dead Rise"

Φιλμ υπερφυσικού τρόμου σε σενάριο και σκηνοθεσία: Lee Cronin (“The Hole in the Ground”) που βγήκε στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols.

Διάρκεια: 96 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΗΠΑ & ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η ταινία στο εξωτερικό σε 3 εβδομάδες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 116 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως. Στη χώρα μας σε 3 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 70.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 20.10 καθημερινά έως και την Τρίτη 16/5

"Ο Εξορκιστής του Βατικανού - The Pope's Exorcist"

Ταινία υπερφυσικού τρόμου Aμερικανικής παραγωγής 2023.

Ο Καθολικός ιερέας Αμόρθ (στο ρόλο ο Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για το φιλμ του 2002, "Α Beautiful Mind - Ένας Υπέροχος Άνθρωπος", Russell Crowe υποδύεται ένα αληθινό πρόσωπο, τον αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Russell Crowe, οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο Ιταλός σταρ Franco Nero.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία σε 4 εβδομάδες προβολής της έχει φτάσει παγκοσμίως τα 66,2 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας σε 5 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 73.000 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Αίθουσα 5 στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 20.00 καθημερινά έως και την Τρίτη 16/5,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 22.00 καθημερινά

"Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Φύλακες του Γαλαξία 3"

Σε διανομή της Feelgood, έχει κυκλοφορήσει η νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» των Marvel Studios, με την αγαπημένη παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, που εδώ είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: James Gunn

Παίζουν οι: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Maria Bakalova.

Η ταινία άνοιξε την περίοδο των θερινών μπλοκμπάστερ. Οι έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα σχεδόν 320 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας η νέα ταινία της Μάρβελ ξεκίνησε με 32.545 εισιτήρια και πήρε την 1η θέση στο box office.

Διάρκεια: 149 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 16.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 18.20 καθημερινά

«Just Super – Απλώς Υπέροχη»

Νορβηγική παιδική ταινία ανιμέισον παραγωγής 2022 που θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Με γρήγορο ρυθμό και αστεία, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων πεισματάρηδων υπερηρώων που εξισορροπούν.

Για άλλη μια φορά ο Σούπερ Λάιον σώζει την πόλη!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιγκ. Επειδή ο Σούπερ Λάιον είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιγκ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα και αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιγκ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερ-ηρωίδα.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Διανομή από τη NeoFilms.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε πανελλαδικά, κοντά στα 4.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 16.00 και στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 6 στις 16.30 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 4 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 17.30 και στις 19.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.30 καθημερινά έως και την Τρίτη

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 5 εβδομάδες προβολής της η παιδική αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 164 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας μέχρι και σήμερα έχει κόψει 166.500 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture