Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 11/5 και στις Πατρινές αίθουσες η ρομαντική κομεντί "Love Again"

Από την Πέμπτη 11/5 και στις Πατρινές αί...

Με την Πριγιάνκα Τσόπρας Τζόνας, τον 43χρονο Sam Heughan και τη Σελίν Ντιόν στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Aυτή την Πέμπτη 11/5/2023 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η ρομαντική κομεντί «Love Again» και θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας που ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βόρειο Αμερική στις 5/5/2023 από την Sony Pictures Releasing, η Mira (στο ρόλο η 40χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Priyanka Chopra Jonas) πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob (τον υποδύεται ο Σκωτσέζος ηθοποιός Sam Heughan της σειράς "Outlander"), που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη τραγουδίστρια Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας είναι Ινδή ηθοποιός και είχε κερδίσει το διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ινδία και στη συνέχεια τον τίτλο της Μις Κόσμος 2000.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας «Love Again» είναι του 46χρονου Αμερικανού δημιουργού Jim Strouse, ο οποίος είχε κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Grace Is Gone» το 2007, με τον John Cusack.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 55χρονη Καναδοελβετή σταρ της ποπ μουσικής Σελίν Ντιόν με την υπέροχη φωνή, πραγματοποιεί εδώ το υποκριτικό της ντεμπούτο ενώ συνάμα έγραψε και καινούρια μουσική για τις ανάγκες της ταινίας.

Το ξεκίνημα του φιλμ πάντως στο Αμερικάνικο box office ήταν μέτριο με τις εισπράξεις να φτάνουν μέχρι στιγμής τα 2,4 εκατ. δολάρια.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture