Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Τι κρύβει κάτω από το μπλουζάκι της;

Μέγκαν Μαρκλ: Τι κρύβει κάτω από το μπλουζάκι της;

Δείτε τη φωτογραφία που άναψε φωτιά στα social media

Σε σχόλιά τους στα social media, οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ προσπαθούν να μαντέψουν τι είναι αυτό που κρύβεται κάτω από την ολόμαυρη μπλούζα που φορούσε κάνοντας πεζοπορία στο Λος Άντζελες, το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι χρήστες στο Twitter διερωτώνται εάν πρόκειται για ζώνη αδυνατίσματος ή ειδικό επίδεσμο κήλης.

Για κάποιο λόγο, η «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων δεν ήθελε να φαίνεται αυτό που φορούσε στη μέση της αφήνοντας την φαντασία των χρηστών... να καλπάσει.

Οι περισσότεροι πάντως προβληματίστηκαν με αυτό που έβλεπαν να εξέχει: Ορισμένοι θεώρησαν ότι έχει βάλει κάτι στη μέση της στην προσπάθειά της να χάσει βάρος, ενώ άλλοι ότι έχει κήλη, και γι' αυτό το λόγο φοράει ειδική ζώνη.

«Μήπως φορούσε επίδεσμο γιατί είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση κήλης»; διερωτήθηκαν κάποιοι σχολιάζοντας ότι η 41χρονη σύζυγος του Χάρι μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Φοράει η Μέγκαν ζώνη κήλης;», ρωτάει άλλος χρήστης του Twitter. «Περνάει η ηλικία, μάλλον είχε κήλη», συμφώνησε κάποιος άλλος.

Ένας άλλος χρήστης συνέκρινε την περίπτωση της Μέγκαν με τη δική του: «Έπρεπε να χειρουργηθώ και φόρεσα έναν επίδεσμο που φαίνεται ακριβώς έτσι κάτω από τα ρούχα μου. Είναι μία ελαστική ζώνη και χρησιμοποιείται ύστερα από πλαστική επέμβαση», ανέφερε ο ίδιος.

Υπήρξαν πάντως και κάποιοι που υπέθεσαν ότι αυτό που φορούσε η Μέγκαν είναι μία συσκευή παρακολούθησης σακχάρου ή ακόμη και αντλία ινσουλίνης «Ozempic», ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2, αν και πολλές διασημότητες κατέφυγαν σε αυτό μόνο και μόνο για να χάσουν βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάποιος άλλος χρήστης πρότεινε ότι, αυτό που εξείχε στην περιοχή της περιφέρειάς της ήταν μια «συσκευή εγγραφής» για το επόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ίδια και ο σύζυγός της στο Netflix.

Η 41χρονη Μέγκαν, μητέρα δύο παιδιών, έκανε πεζοπορία το πρωί της Κυριακής στην Καλιφόρνια, συνοδευόμενη από τους φίλους της, Μάρκους Άντερσον και Χίδερ Ντόραν.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Άρτσι που έγινε τεσσάρων ετών, με τον σύζυγό της να επιστρέφει άρον άρον από το Λονδίνο, μετά τη τελετή στέψης του πατέρα του, καθώς παρέμεινε στη βρετανική πρωτεύουσα 28 ώρες και 42 λεπτά.

Ο σύζυγός της, Χάρι, και τα δύο τους παιδιά – ο Άρτσι και η Λίλιμπετ– δεν συμμετείχαν στον περίπατο. Αυτή η δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ είναι η πρώτη της μετά την ενθρόνιση του πεθερού της.

Η Μέγκαν, ντυμένη μ΄ένα ολόμαυρο αθλητικό σύνολο, κι ένα σκούρο χακί σακάκι που είχε δέσει στη μέση της, φορούσε επίσης ένα μπεζ καπέλο με φαρδύ γείσο, ένα ροζ μαντήλι στο λαιμό και ευμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Αφού έχασε το «μεγάλο πάρτι» στο Λονδίνο και την μεγαλοπρεπή τελετή στέψης του πεθερού της, Βασιλιά Καρόλου με τους Βρετανούς να πανηγυρίζουν για την ενθρόνιση του 75χρονου μονάρχη, η δούκισσα του Σάσεξ εθεάθη να κάνει πεζοπορία παίρνοντας καθαρό αέρα, κοντά στην έπαυλή της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight