Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Σελίν Ντιόν είναι γεγονός στην ταινία «Love again»

Ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Σελί...

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο

Η διάσημη σταρ της μουσικής, η Καναδοελβετίδα Σελίν Ντιόν (Celine Dion) πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας (Priyanka Chopra Jonas) και τον Σαμ Χιούαν (Sam Heughan). Είναι όπως χαρακτηριστικά τονίζεται ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη και βραβευμένη τραγουδίστρια όπως και η ταινία.

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Ντιόν στο περιοδικό People.

Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα (Τσόπρα Τζόνας), η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Χιούαν) ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Σελίν Ντιόν ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά... και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία «Love Again» που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ (Sofie Cramer) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου 2023.

Η 54χρονη σήμερα Σελίν Ντιόν που το 1988 κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον για λογαριασμό της Ελβετίας ενώ δέκα χρόνια αργότερα, το 1998 τραγουδούσε το θρυλικό πλέον «My heart will go on» από την ταινία «Τιτανικός» που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight