Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα στις 25/5 κάνει στη χώρα μας το Γαλλικό φιλμ με τον Ζιλ Λελούς "Η Μέθοδος Kompromat"

Πρεμιέρα στις 25/5 κάνει στη χώρα μας το...

Το φιλμ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία θα έρθει για προβολή & στην Πάτρα, στα Options Cinemas

Σε αληθινή ιστορία βασίζεται το σενάριο του φιλμ «Kompromat  - Η Μέθοδος Kompromat» που είναι μια Γαλλικής παραγωγής δραματική ταινία του 2022 σε σκηνοθεσία Jérôme Salle - Ζερόμ Σαλ και σενάριο Ζερόμ Σαλ και Caryl Ferey.

Η κατασκοπική αυτή περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Γάλλο σταρ Ζιλ Λελούς κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και απ’ όσο είδαμε θα παιχθεί και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

O Ματιέ, ένας ασυνήθιστος και αφοσιωμένος διπλωμάτης δέχεται μια απόσπαση στο Ιρκούτσκ ως επικεφαλής της Alliance Française της Σιβηρίας. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτή θα είναι καλή για την οικογένειά του και τον γάμο του… Σύντομα όμως οι επιλογές του τον φέρνουν σε αντίθεση με τις τοπικές αρχές. Ξαφνικά βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα τρομερό έγκλημα, και πολύ σύντομα συνειδητοποιεί ότι κάποιος έχει κατασκευάσει μια υπόθεση με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας. Φυλακισμένος και απομονωμένος, ο Ματιέ δεν έχει πού να στραφεί. Η υπεράσπιση του εαυτού του είναι αδύνατη, οι γαλλικές αρχές δεν μπορούν να τον βοηθήσουν — μόνο μία επιλογή φαίνεται να υπάρχει… να προσπαθήσει μόνος του να δραπετεύσει.

Παραγωγή: Αλμπάν ντε Ζουρντάν, Ζερόμ Σαλ, Μαρκ Σιμονσίνι

Φωτογραφία: Ματίας Μπουκάρντ

Μοντάζ: Σταν Κολέτ

Μουσική: Γκιγιόμ Ρουσέλ

Εκτός του Ζιλ Λελούς, παίζουν και οι Τζοάνα Κούλιγκ, Ελίσα Λασόφσκι, Αλεξέι Γκορμπούνοφ, Τζούντιθ Ανρί & o Ίγκορ Τζιτζίκιν.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Διανομή: Danaos Films / Rosebud 21.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture