Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Αντζελίνα Τζολί: Υπερήφανη μαμά, με ξανθιές ανταύγειες και κόκκινο κραγιόν στο Λευκό Οίκο

Αντζελίνα Τζολί: Υπερήφανη μαμά, με ξανθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η εμφανώς ανανεωμένη αμερικανίδα star συνοδευόταν από το μεγαλύτερο γιο της Μάντοξ σε δεξίωση για τη συμμαχία ΗΠΑ- Νότιας Κορέας

Ανάμεσα στους καλεσμένους του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο,  λόγω της υποδοχής του πρόεδρου της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-Γεολ και της συζύγου του, ήταν η αμερικανίδα super star Αντζελίνα Τζολί. Πιστή στο  λιτό style και τις κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις, η 48χρονη ηθοποιός δεν εξέπληξε με το vintage, κρεμ σύνολό της και τα χρυσά αξεσουάρ, αλλά με την beauty εικόνα της, καθώς είχε φωτίσει τα μαλλιά της με ξανθιές ανταύγειες, η επιδερμίδα της έλαμπε και φορούσε πολύ έντονο, κόκκινο κραγιόν.

Τα διεθνή media επισήμαναν πως το σακάκι της είχε ετικέτα Chanel και ανακύκλωσε παλιό custom made φόρεμα, αλλά έτσι κι αλλιώς η Τζολί δεν ακολουθεί περιστασιακά fashion trends. H λάμψη και η ροδαλή φρεσκάδα του προσώπου της ήταν η μεγάλη είδηση καθώς συχνά κυκλοφορεί άβαφη και χλωμή. Πολλές εκπομπές με κους κους στην αμερικάνικη tv υπέθεσαν πως έκανε συγκεκριμένες αισθητικές θεραπείες. 

Συμβολικά, είχε συνοδό της στο συγκεκριμένο επίσημο δείπνο, τον 21χρονο γιο της Μάντοξ, τον οποίο υιοθέτησε στην Καμπότζη και ήταν φοιτητής βιοχημείας στο πανεπιστήμιο Yonsei της Σεούλ. Η Αντζελίνα έχει άλλωστε επισκεφθεί πολλές φορές τη Νότια Κορέα για την ανθρωπιστική της δράση και την υπεράσπιση των προσφύγων τις τελευταίες δύο δεκαετίες και σε αυτό οφειλόταν η πρόσκλησή της στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View