Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Και η Αντζελίνα Τζολί με pyjama set, το διάλεξε ως χαλαρό, look αεροδρομίου

Και η Αντζελίνα Τζολί με pyjama set, το ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με ετικέτα Valentino, η 47χρονη star παρέδωσε μαθήματα μόδας στο Heathrow, δείτε φωτογραφίες

Το outfit της 47χρονης super star Αντζελίνα Τζολί στο Heathrow Airport του Λονδίνου ξεσήκωσε αυτόματα τις κορυφαίες fashion στήλες: Η ηθοποιός που λατρεύει το λιτό και διαχρονικό ντύσιμο «υπέκυψε» κι αυτή στο trend των ασορτί συνόλων και ειδικότερα στα pyjama sets ή αλλιώς PJs. Eθεάθη με set του οίκου Valentino σε καφέ απόχρωση με κρεμ «τελειώματα» και αυτόματα τα φλας άστραψαν.

Η Αντζελίνα ταξιδεύει πια συχνά στην Ευρώπη με αφορμή τη νέα της ταινία. Συγκεκριμένα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός του φιλμ  «Without Blood» με πρωταγωνίστρια τη Σάλμα Χάγιεκ, το οποίο βασίζεται σε best seller ιταλού συγγραφέα.  Αν θυμάστε πρόσφατα παρακολούθησε τη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη συνοδευμένη από την κόρη της ενώ τώρα έφθασε στη βρετανική πρωτεύουσα με το 18χρονο γιο της Παξ. Το look της που προσφέρει άνεση, χαλαρότητα αλλά και σοφιστικέ «αέρα» το συνδύασε με ξώφτερνα logo πέδιλα Valentino, την καθημερινή τσάντα tote jumbo του οίκου Saint Laurent και κλασικά γυαλιά aviators. Oπως πάντα τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά και το μακιγιάζ της ανύπαρκτο.

Έξι χρόνια από το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, έχει δηλώσει πως μόνο τα έξι παιδιά της γνωρίζουν τον πραγματικό της εαυτό και την βοήθησαν να τον ανακαλύψει ξανά και να τον αποδεχθεί. Εμαθε πολλά χάρη στη δική τους δύναμη.  

Το style της στο αεροδρόμιο χαρακτηρίστηκε «relaxed and polished» και «effortless chic» στο διεθνή Τύπο. Πιστεύουμε κι εμείς πως της πηγαίνει πολύ. Ακόμα να ψωνίσετε κάτι αντίστοιχο;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View