Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Matching set: Από τη Ναόμι και τον Valentino ως τα Mango και Zara

Matching set: Από τη Ναόμι και τον Valen...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πλέον επίκαιρο cover up και all day «στολή» των διακοπών κόντρα σε καφτάνια, κιμονό, φορέματα

Το συνδυασμένο outfit, αλλιώς «co ord» ή «matching» set έχει επισκιάσει όσα φορούσαμε ως super trendy pieces το καλοκαίρι. Ασορτί πάνω- κάτω ρούχα έχουν εξελιχθεί στην off-duty «στολή» της παραλίας και των διακοπών όποια ώρα κι αν δείχνει το ρολόι.

 Καφτάνια, κιμονό, φορέματα, παρεό δείχνουν λιγότερο μοντέρνα από τα σεταρισμένα σύνολα. Οι διασημότεροι στυλίστες υπογραμμίζουν πως  αποτελούν το κορυφαίο must στην ένδυση καθώς τα βάζεις ως cover up πάνω από το μαγιό σου, διασκεδάζεις στο beach bar ή γευματίζεις σε ένα εστιατόριο, μετά κάνεις βόλτα για shopping και καταλήγεις για βραδινό ποτό δείχνοντας in fashion με την ίδια ακριβώς εμφάνιση, «παίζοντας» μόνο με αξεσουάρ, μακιγιάζ, μαλλιά.

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Κυκλοφορούν πολλά set με σορτς ή παντελόνια σε μονοχρωμίες από βαμβακερά και λινά υφάσματα με μίνιμαλ αισθητική. Ταυτόχρονα έχουν εξελιχθεί πολύ τα pyjama sets με τη σατινέ όψη και τα ατέλειωτα εμπριμέ. Νεώτερη εμμονή τα beach shirts, τα πουκαμισάκια που θυμίζουν Καλιφόρνια και Χαβάη, τα οποία επίσης παντρεύονται με σορτσάκια και χαλαρά παντελόνια. Αρχαικά τοπ με παντελόνια συνεχίζουν να λανσάρονται με ρευστά υλικά αλλά πολύ πιο καινοτόμα φαντάζουν τα crop tops, ή τα μπλουζάκια με ανοίγματα και τις «δικές τους» εξωτικές φούστες. Γενικότερα ο συνδυασμός είναι που κέρδισε αυτή τη σαιζόν τη μεγάλη δημοτικότητα.

Την τάση εκροσώπησε  υποδειγματικά η αγέραστη super model Ναόμι Κάμπελ στην couture week του Παρισιού με μοβ set με φοίνικες του οίκου Louis Vuitton. Hταν βασική πρόταση στην πασαρέλα του Valentino και έχει επηρεάσει μαζικά τα πολυκαταστήματα. Πάρτε μια γεύση. Μιλάμε για μια από τις τελευταίες θερινές αγορές τώρα που έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις λήγοντας επισήμως τη σαιζόν. Στο εξωτερικό ήδη πληθαίνουν οι βιτρίνες με τις φθινοπωρινές collections.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View