Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη»: H Ναόμι Κάμπελ αποθεώνει τη μητρότητα στα 50

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη»: H Ναόμι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Κεραυνός εν αιθρία» στο διαδίκτυο η κορούλα του super model, οι διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να τη συγχαρούν

Ζωντανός θρύλος της μόδας, με το χαρακτηρισμό «γαζέλα» να την ακολουθεί δικαιωματικά ακόμα, η πανέμορφη Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια και από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο φαίνεται κατασυγκινημένη και εκστασιασμένη από το γεγονός. Η διάσημη βρετανίδα καλλονή αποκάλυψε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με το ποδαράκι της κόρης της και η είδηση ταξίδεψε ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Παρά τη φήμη της δύστροπης, η Ναόμι αναφέρεται με μεγάλη γλύκα στο μωράκι που απέκτησε με παρένθετη μητέρα: «Μια όμορφη μικρή ευλογία επέλεξε να γίνω η μητέρα της, τόσο περήφανη να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στην ζωή μου -δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον σύνδεσμο ζωής που μοιράζομαι με σένα άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη». 

Αρκετές φορές στο παρελθόν το super model είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί ομολογώντας ότι «σκεφτόταν να έχει παιδιά όλη την ώρα αλλά δεν βιάζεται να αποκτήσει οικογένεια καθώς μέσω της επιστήμης θα το κάνει όποτε αποφασίσει. Είχε δηλώσει επίσης την αραβική Vogue το 2018 πως «Αγαπώ τα παιδιά και πάντα θα τα αγαπώ.  βρίσκομαι με παιδιά γίνομαι παιδί η ίδια. Αυτό είναι το μικρό κορίτσι που δεν θέλω ποτέ να χάσω». 

 

Μετά την είδηση πως έγινε μητέρα, τα media αναζητούν πάντως και τον κρυφό αγαοπημένο της καθώς κοντινά της πρόσωπα φαίνεται πως την παρουσιάζουν πανευτυχή, να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της με έδρα στην Αμερική.

Κάτω από τη φωτογραφία πάντως με την πατούσα της κόρης της σχολίασε ο σχεδιαστής Marc Jacobs, σαν να γνώριζε και να περίμενε τη γέννηση του μωρού. «Ω Θεέ μου !!!! Σήμερα είναι η μέρα?? Πόσο απολύτως απίστευτο. Πόσο τυχερή είναι και πόσο τυχερές είστε! Τι θαυμάσια μητέρα θα είσαι. Ευλογίες παντού».

Ο εκδότης της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, φίλος και υποστηρικτής της Ναόμι εμφανίστηκε συγκλονισμένος «Βλέποντας τις δυο σας μαζί, έφτιαξε τη χρονιά μου. Θα φέρετε η μία στην άλλη  τόση χαρά @naomi» έγραψε. 

Η τραγουδίστρια Rita Ora, σχολίασε κάτω απο την ανάρτησή: «Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο», ενώ η ηθοποιός Zoe Saldana έγραψε: «Τι ευλογία!!».

 

Η εξωτική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη

Η εξωτική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη

Με την Κέιτ Μος σε νεανικό πάρτι στα nineties

Με την Κέιτ Μος σε νεανικό πάρτι στα nineties

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View