Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πάνε τα goth μαύρα, η «Wednesday» έγινε μούσα του αρώματος Gris Dior

Πάνε τα goth μαύρα, η «Wednesday» έγινε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 20χρονη ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα «λούστηκε» από λουλουδένια πέταλα στην καμπάνια

H μικροσκοπική καλιφορνέζα ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα, που ενσάρκωσε τη Wednesday, «σαρώνοντας» σε τηλεθέαση στο Netfix, επιλέχθηκε να διαφημίσει το Gris Dior, ένα unisex eau de parfum που αψηφά το φύλο και σας καλεί να το υιοθετήσετε σύμφωνα με τους «δικούς σας κανόνες».

Η 20χρονη συγκαταλέγεται σε μια κολεκτίβα νέων καλλιτεχνών ως παλέτα ισχυρών, διεκδικητικών, τολμηρών προσωπικοτήτων. Είναι κωμικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα ή ρυθμιστές τάσεων που δεν διστάζουν να αποκαλύψουν το απροσδόκητο του χαρακτήρα τους.   

Το Gris Dior είναι ένα έντονο chypre άρωμα με βασικές νότες γιασεμί και περγαμόντο, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό François Demachy και κυκλοφόρησε το 2017. Είναι αφιερωμένο στο διάσημο χρώμα Gris Dior. Εναν τόνο, που αρχικά λεγόταν Gris Montaigne πρωτοβγήκε το 2013. Η σημερινή του έκφραση ως οσφρητική αναπαράσταση αποτελεί την μεγάλη καινούρια είδηση του γαλλικού οίκου, καθώς αναφερόμαστε σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα της Private Collection.

Η Ortega που αφήνει πίσω της τα μαύρα goth ρούχα και «αφήνεται» σε μοβ και λιλά, παίζει στο σχετικό, ποιητικό φιλμάκι σε σκηνοθετική επιμέλεια Bardia Zeinali. Όπως δήλωσε μάλιστα για τα γυρίσματα: «Αυτό που έκανα κυρίως είναι να κυλιέμαι πάνω σε ένα κρεβάτι με πέταλα λουλουδιών, ενώ έπεφταν κι άλλα πέταλα από ψηλά. Είναι η πιο τρελή δουλειά που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ».

Αναφέρθηκε όμως και στην αίσθηση της ευωδιάς: «Η μυρωδιά του Gris Dior με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση. Είναι ένα μία τις αγαπημένες μου κινήσεις όταν ετοιμάζομαι αφού, μόλις το φορέσω, αισθάνομαι την έντονη επιθυμία να συμμετάσχω στη ζωή και να αγκαλιάσω άλλους ανθρώπους. Είναι υπέροχο».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View