Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Wednesday»: Η υποδοχή της goth & cult ηρωίδας επισκίασε ακόμα και το Stranger Things

«Wednesday»: Η υποδοχή της goth & cu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πιο πολυσυζητημένη και δημοφιλής εφηβική σειρά φαντασίας της χρονιάς στο Netflix

Μεγάλος «ντόρος» με την 20χρονη Τζένα Ορτέγκα, την μικροσκοπική καλιφορνέζα ηθοποιό με τις ρίζες από Μεξικό και Πόρτο Ρίκο: Χάρη στο ρόλο της «Wednesday» της ομώνυμης σειράς φαντασίας του  Netflix είναι από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα των ημερών στο Χόλιγουντ ενώ ήδη προτάθηκε για «Χρυσή Σφαίρα». Ασχολείται με την υποκριτική από παιδάκι και λόγω του ιδιαίτερου, σκοτεινού στυλ της στη σειρά  έγινε η κυρίαρχη cult φιγούρα των ημερών διεθνώς.

Υποδύθεται την κόρη της οικογένειας Άνταμς που πρωτογνωρίσαμε από το σκοτεινά ανατρεπτικό κόμικς του Τσαρλς Άνταμς και τις μετέπειτα τηλεοπτικές και κινηματογραφικές διασκευές του. Η Γουένσντεϊ μεγάλωσε λοιπόν και έγινε πρωταγωνίστρια της δικής της ιστορίας με τεράστια απήχηση. Η σειρά «Wednesday» εξελίχθηκε στην πιο δημοφιλή αγγλόφωνη σειρά του Netflix μέσα σε μία εβδομάδα, με έναν πρωτοφανή αριθμό 341,23 εκατ. ωρών παρακολούθησης, ψυχαγωγώντας πάνω από 50 εκατ. νοικοκυριά, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»!

Αρχικά η έφηβη ηρωίδα ρίχνει πιράνχας σε πισίνα με συμμαθητές της για να τους εκδικηθεί για το bullying στον αδερφό της. Ετσι, αποβάλλεται από το σχολείο της και μεταφέρεται στην Ακαδημία Νέβερμορ, το παλιό σχολείο της μητέρας της, ένα οικοτροφείο αποκλειστικά για απόκληρους και «διαφορετικά» παιδιά. Εδώ δεν εκπλήσσεται κανένας από τον κυνισμό της, τη γλώσσα- δηλητήριο ή το τρομακτικό χέρι που την ακολουθεί παντού, τις διαισθητικές της ικανότητες και τα οράματά της. Αλλωστε, σπουδάζει πια μαζί με  βρικόλακες, βαμπίρ, γοργόνες. (Θυμίζουμε πως στην ταινία που έχουμε δει οι περισσότεροι το κορίτσι αυτό είχε ενσαρκώσει η Κριστίνα Ρίτσι). Ο Τιμ Μπάρτον υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής της νέας σειράς αλλά και τη σκηνοθεσία τεσσάρων από τα οκτώ επεισόδια. Πρωταγωνιστεί επίσης ως μαμά της Wednesday η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View