Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Οι πιο «hot», ανερχόμενοι stars σήμερα, στο καθιερωμένο Hollywood Issue του Vanity Fair

Οι πιο «hot», ανερχόμενοι stars σήμερα, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aπό τον Οστιν Μπάτλερ ως τη Σελένα Γκόμεζ και την Εμμα Κόριν, η νέα γενιά κάνει αποκαλύψεις με φωτογένεια στο διάσημο περιοδικό

Δώδεκα «καυτά» ονόματα, δηλαδή οι πλέον περιζήτητοι stars του σινεμά της νέας γενιάς, δεσπόζουν στο καθιερωμένο  Hollywood Issue του περιοδικού Vanity Fair ενώ αναμένεται η απονομή των βραβείων Οσκαρ. Οι ανερχόμενοι ηθοποιοί έλαμψαν μπροστά στο φακό του φωτογράφου Στίβεν Κλάιν, ποζάροντας με νυχτερινές αμφιέσεις σε ένα σκοτεινό μπαρ βουτηγμένο στο νέον. Ο τιρκουάζ φωτισμός αγκάλιασε το εντυπωσιακό φόρεμα της Αννα ντε Αρμας και τη γυαλιστερή, κίτρινη γκαμπαρτίνα της Σελένα Γκόμεζ, αναδεικνύοντας επίσης τη γοητεία των ανδρών, όπως οι Τζέρεμι Άλεν και Τζόναθαν Μέιτζορς.

Ολοι έδωσαν αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στα πλαίσια του αφιερώματος, σχολιάζοντας την επιτυχία, τη ζωή στη βιομηχανία του σινεμά και τα social media. Για παράδειγμα η Φλόρενς Πιου ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα, ο παππούς μου πάντα με μάλωνε: «Γιατί δείχνεις τα άσχημα κομμάτια του σώματός σου;» «Προτιμώ να το κάνω εγώ, παρά να το κάνει κάποιος άλλος» απαντούσα ομολογεί η βρετανίδα υπέρμαχος του body positivity.

«Δε θέλω ο κόσμος να φοβάται να πει ότι έχει διαταραχή, μήπως χάσει τη δουλειά του ή τον σύντροφό του ή οτιδήποτε. Τώρα πια, όταν ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο, δε μου ζητάει απλά φωτογραφίες -αντιθέτως κάθονται και συζητάνε μαζί μου για την ψυχική υγεία και στην τελική, αυτό είναι που θέλω από τη ζωή μου» λέει με τη σειρά της η Σελένα Γκόμεζ. 

Το άτομο Έμα Κόριν, που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown», μίλησε για τους non-binary ρόλους και το μέλλον του ως ηθοποιός ενώ ο Οστιν Μπάτλερ τόνισε πως δεν έχει social media, είναι εθισμένος στη δουλειά και το αιώνιο πρότυπό του είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Συγκεντρωτικά το τεύχος ανέδειξε τους Selena Gomez, Jonathan Majors, Austin Butler, Florence Pugh, Anna de Armas, Keke Palmer, Michelle Yeoh, Jeremy Allen, Emma Corin, Rene Jean Page, Aaaron Taylor Johnson, Julia Garner.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View