Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Blonde»: Το Netflix αποκάλυψε νέες πειστικές εικόνες της Αννα ντε Αρμας ως Μέρλιν Μονρόε

«Blonde»: Το Netflix αποκάλυψε νέες πεισ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το φιλμ είναι «ακατάλληλο για ανηλίκους» και θα ντεμπουτάρει το Σεπτέμβριο στη Μόστρα της Βενετίας, παίζουν επίσης Αντριεν Μπρόντι και Μπόμπι Καναβάλε

Η 34χρονη κουβανή ηθοποιός Αννα ντε Αρμας που έπαιξε στην τελευταία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ και είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Μπεν Αφλεκ, θα ενσαρκώσει την αξεπέραστη Μέρλιν Μονρόε σε μια καινούρια πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix. H πλατφόρμα μάλιστα μόλις γνωστοποίησε εικόνες που δικαιολογούν την επιλογή της πρωταγωνίστριας καθώς δείχνει η πιο κοντινή εμφανισιακά εκδοχή της πλατινένιας ντίβας, συγκριτικά με όσες έχουν προηγηθεί.

Με τίτλο Blonde, το φιλμ βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο της  Joyce Carol Oates που κυκλοφόρησε το 1999 και μάλιστα είχε προταθεί για βραβείο Pulitzer. Ενώ το καστ ετοιμάζεται για τη Μόστρα της Βενετίας τον προσεχή Σεπτέμβριο (παίζουν επίσης Αντριεν Μπρόντι, Μπόμπι Καναβάλε) η Αρμας δημιουργεί ένα πολύ πειστικό αντίγραφο εκφραστικά και στυλιστικά. Τη βλέπουμε σε προετοιμασία ταινιών και προσωπικές στιγμές αλλά και με τη χορογράφο Ντένα Τόμσεν για την αναβίωση του μούζικαλ «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές». Οι κριτικοί λένε πως θα μάθουμε περισσότερα για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής της πρόωρα χαμένης star του Old Hollywood. Επίσης το φιλμ εστιάζει στο πόσο ευάλωτη ήταν αλλά και παγιδευμένη στην εικόνα της. Το δράμα περνάει στη χαρά καθώς κοιτάζεται στον καθρέφτη ως σταρ και στη συνέχεια γελάει, κάτι που υποδηλώνει τις ακανόνιστα μεταβαλλόμενες διαθέσεις της. Ο Άντριου Ντόμινικ έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιλώντας για ένα πολύ απαιτητικό εγχείρημα. Μάλιστα είναι η πρώτη ταινία στο Netflix που χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη για ανηλίκους», λαμβάνοντας το σπάνιο σήμα καταλληλότητας «NC-17», το οποίο δίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ταινιών, που προβάλλουν έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο. Θα το δούμε από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Δέιτε φωτογραφίες και τρέιλερ.

https://youtu.be/fcRdPunCf0s

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View