Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

O Elvis- Οστιν Μπάτλερ είναι ο νέος (κούκλος) πρεσβευτής του οίκου Cartier

O Elvis- Οστιν Μπάτλερ είναι ο νέος (κού...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To ιστορικό label διέκρινε στον 30χρονο άκρως γοητευτικό, ανερχόμενο ηθοποιό «αριστοκρατική αίσθηση του στυλ»

«Hollywood heartthrob» για τα περιοδικά, ο σαγηνευτικός ηθοποιός Οστιν Μπάτλερ και αναμφίβολα «πρόσωπο της ημέρας» λόγω του ρόλου του ως Ελβις Πρίσλει, έχει στεφθεί ο νέος ambassador για τη Βόρεια Αμερική του ιστορικού οίκου κοσμημάτων Cartier. Πρωτοεμφανίστηκε με κομμάτια της εταιρείας στο στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου φορώντας ένα custom Celine σμόκιν μαζί με το βραχιόλι Juste un Clou σε λευκόχρυσο, το ρολόι Cartier Tank Must και ένα χαρακτηριστικό λευκόχρυσο δαχτυλίδι- love ring, απέδειξε πως έχει ταλέντο και στη μόδα. «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή που ξεκινάω αυτήν τη συναρπαστική σχέση με τον οίκο Cartier. Είμαι από καιρό θαυμαστής της δημιουργικότητας και της καινοτομίας του maison. Ανυπομονώ πολύ για τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί στο μέλλον» δήλωσε σχετικά ο νεαρός καλιφορνέζος star.

Η υποκριτική του ικανότητα και η αριστοκρατική αίσθηση του στυλ οδήγησαν στην επιλογή του Butler ως πρεσβευτή της εταιρείας. Ο Arnaud Carrez, Senior Vice President και Chief Marketing Officer της Cartier, αναφέρει: «Ως ταλαντούχος ηθοποιός, η τολμηρή προσέγγιση του Austin στη ζωή και η μοναδική αίσθηση του στυλ είναι εγγενώς ευθυγραμμισμένα με τις βασικές μας αξίες εδώ στην Cartier».

Πρόσφατα πάντως ανακοινώθηκαν και άλλα δυο πρόσωπα ως πρέσβεις σε καμπάνιες και επίσημες εμφανίσεις, οι ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ και ο κορεάτης pop star Jisoo.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View