Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ο «Elvis» Οστιν Μπάτλερ ροκάρει και με τη μόδα των χρωμάτων στο περιοδικό GQ

Ο «Elvis» Οστιν Μπάτλερ ροκάρει και με τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαθέτει μια vintage γοητεία και λάμψη ο νέος star του Χόλιγουντ, άσε που τα Gucci του πάνε πολύ

Mια καταπληκτική φωτογράφιση μόδας, είδαμε στο περιοδικό GQ που αναδεικνύει τη γοητεία του νέου star του Χόλιγουντ, Οστιν Μπάτλερ. Ο 30χρονος ηθοποιός, πρώην ταλέντο των καναλιών Nickelodeon και Disney, ενσαρκώνει το βασιλιά της ροκ Ελβις Πρίσλει στην πολύκροτη μουσική βιογραφία που κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα. Οσοι τον έχουν δει σε τρέιλερ και promo προβολές  έχουν εκπλαγεί από την ομοιότητά του με τον αξέχαστο μύθο, αλλά και με την προσωπική του λάμψη στη μεγάλη οθόνη. Το πρόσωπο και η κίνησή του μαγεύουν. Όπως φάνηκε και στο φεστιβάλ των Καννών έχει αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με το σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν και τη χήρα του Ελβις Πρίσιλα Πρίσλει. Την τελευταία τη θεωρεί άγγελο και ήθελε πολύ να την ευχαριστήσει στο φιλμ. Για δυο χρόνια αφοσιώθηκε στη μελέτη του χαρακτήρα: «Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους, άκουσα τη φωνή του, πόσο άλλαζε σε κάθε του φάση, είδα τις κινήσεις του και προσπάθησα μελετώντας να βρω την ανθρωπιά του»  έχει δηλώσει. Στο GQ ομολόγησε πως οι συγγενείς του, του λένε πως ακούγεται πια αλλιώς. Εχει ίνδαλμά του το Ντένζελ Ουάσιγκτον, σαν παιδί είχε λατρέψει το Pulp Fiction, ακολούθησε ευλαβικά τη συμβουλή του νυν συμπρωταγωνιστή του Τομ Χανκς να διαβάζει συνέχεια, όλη μέρα για το κάθε ρόλο, ενώ «πεθαίνει» να συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Πολ Τόμας Αντεσρον και Αλεχάντρο Ιναρίτου.

 

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Ο Μπαζ Λούρμαν πάντως αναφέρει πως ενώ πολλοί ηθοποιοί κάποια στιγμή φρικάρουν σε αντίστοιχες ευκαιρίες, στον Οστιν είδε τον πιο πολιτισμένο πανικό που είχε συναντήσει ποτέ.

 Όπως θα δείτε στο GQ είναι κούκλος και τα luxury labels δείχνουν υπέροχα πάνω του. Τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στο styling. «Η μητέρα του Ελβις πέθανε όταν ήταν 23, το ίδιο έγινε και με την δική μου μαμά στα 23 μου. Από αυτό βρήκα μια πρώτη σύνδεση ανάμεσά μας» λέει για τον Ελβις τον οποίο πια απολαμβάνει μόνιμα οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Για την αγαπημένη του Κάια Γκέρμπερ αποφεύγει να πει κουβέντα.

 

 

Με ροζ κοστούμι Gucci

Με ροζ κοστούμι Gucci

Mε σακάκι Ami Paris, πουκάμισο Husband P...

Mε σακάκι Ami Paris, πουκάμισο Husband Paris, κοσμήματα Cartier

Mε κοστούμι Saint Laurent, μπότες Rich C...

Mε κοστούμι Saint Laurent, μπότες Rich Cast of Characters και γραβάτα Ralph Lauren

Σακάκι Alexander Mc Queen, ρολόι Cartier

Σακάκι Alexander Mc Queen, ρολόι Cartier

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View