Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμός στην Τουρκία: 3 άνθρωποι βγήκαν ζωντανοί μετά από 10 μέρες

Σεισμός στην Τουρκία:  3 άνθρωποι βγήκαν...

Συνεχίζονται τα «θαύματα» στα συντρίμμια

Διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την Τετάρτη άλλους 3 ανθρώπους ζωντανούς από τα συντρίμμια κτηρίων που κατέρρευσαν από τους σεισμούς των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ.

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι αυτοί παρέμεναν ζωντανοί για 10η συνεχόμενη μέρα στα χαλάσματα.

Οι διασώσεις έγιναν στην Χατάι από Αργεντίνους διασώστες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Πρόκειται για 2 ενηλίκους και 1 παιδί, και σώθηκαν στο πλαίσιο κοινών επιχειρήσεων με την τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων, διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση.

Οι διασώστες που συμμετέχουν στην αποστολή ανήκουν στην υπηρεσία διεθνούς συνεργασίας και ανθρωπιστικής βοήθειας (υπάγεται στο ΥΠΕΞ) της Αργεντινής, στην ομοσπονδιακή αστυνομία και στο εθνικό σύστημα διαχείρισης κινδύνου (υπάγεται στο υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας).

Η Αργεντινή «μοιράζεται την υπερηφάνεια και τη χαρά της για το γεγονός πως η είδηση αυτή, εν μέσω της τεράστιας τραγωδίας, μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε τη ζωή, την αλληλεγγύη και την ελπίδα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αργεντινής, Σαντιάγο Καφιέρο στάθηκε στον επαγγελματισμό και την αλληλεγγύη της αποστολής της Αργεντινής στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις