Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Μίλτος Τεντόγλου: «Απάντησε» στην ακύρωση με 8,41μ στο Λιεβέν

Μίλτος Τεντόγλου: «Απάντησε» στην ακύρωσ...

Είναι κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την ακύρωση με 8.40μ. στο Τορούν, απάντησε με ένα φοβερό αγώνα στο Λιεβέν: 8.32μ., 8.37μ., 8.34μ. και 8.41μ. σημειώνοντας σε τέσσερα άλματα τρεις φορές την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Λίγες ώρες μετά την ακύρωση των 8.40μ. που έκανε πριν από μερικές ημέρες στο Τορούν, εξ αιτίας «παρατυπίας» στα παπούτσια, ο ολυμπιονίκης του μήκους φύλαγε τα καλύτερα στο Λιεβέν της Γαλλίας.

Στο 4ο άλμα του προσγειώθηκε στα 8.41μ., σημειώνοντας ξανά την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Για την ακρίβεια ο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν βελτίωσε άλλες δύο φορές την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, τα 8.28μ. του Αμερικανού, Τζέρεμι Ντέιβις: Άρχισε τον αγώνα του με 8.32μ., ανέβηκε στα 8.37μ. στο τρίτο άλμα σημείωσε 8.36μ. πριν έρθουν τα 8.41μ. και ενώ απομένουν άλλα δύο άλματα για να ολοκληρωθεί ο αγώνας στο μήκος.

Πώς του... έκλεψαν το 8,40μ.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους έκανε 8,40 μ. σε μίτινγκ στο Τόρουν και ανέβηκε στο Νο 1 του κόσμου για το 2023. Σε εκείνον τον αγώνα, στον οποίο κανείς δεν έλεγξε τα παπούτσια του, ο Τεντόγλου φορούσε μια limited edition σειρά αγωνιστικών παπουτσιών. Όπως προέκυψε αργότερα, όμως, τα παπούτσια αυτά είναι το μοντέλο Ambition 2, που απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες μήκους.

Περισσότερα στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports