Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Στα Brit Awards όλοι κοιτούσαν τους εξτρεμιστικά μαυροντυμένους Χάρι Στάιλς και Σαμ Σμιθ

Στα Brit Awards όλοι κοιτούσαν τους εξτρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πρώτος επιμένει στα ανδρόγυνα κοστούμια ενώ ο άλλος επένδυσε στο εξωγήινο latex αντιδρώντας στα σχόλια για τα κιλά του

Απονεμήθηκαν στην Ο2 Arena του Λονδίνου τα μουσικά βραβεία Brit Awards, τα οποία επέστρεψαν για να τιμήσουν  κυρίως το αγγλικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Χάρι Στάιλς δεν μπορούσε παρά να αποθεωθεί στην πατρίδα του αποκομίζοντας 4 βραβεία  και επαναλαμβάνοντας το θρίαμβό του στην Αμερική με το «άλμπουμ της χρονιάς».  Ξεχώρισε ακόμα το πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα Wet Leg,  ενώ στις διεθνείς διακρίσεις η Μπιγιονσέ για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε πως είναι η αγαπημένη των Βρετανών.

Στυλιστικά, δεν ήταν πάντως οι κυρίες που ξεσήκωσαν τα βλέμματα και τα φλας. Οι μαυροντυμένοι Χάρι Στάιλς και Σαμ Σμιθ ήταν τα αδιαμφισβήτητα αξιοθέατα στο κόκκινο χαλί.

O 29χρονος super star Χάρι που δοκιμάζεται και στην υποκριτική και πρόσφατα χώρισε από την ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ, εμφανίστηκε με ένα βελούδινο κοστούμι σε έντονες seventies γραμμές, με τη σφραγίδα του Harris Reed του πολυσυζητημένου Βρετανού που ανέλαβε τον οίκο Nina Ricci. Με πελώρια, άνθινη μπουτονιέρα, συνεχίζεται το τολμηρό, ανδρόγυνο style που λάνσαρε ο τραγουδιστής μέσα από τον οίκο Gucci. (Όπως πάντα βέβαια ήταν κουκλάκι ζωγραφιστό).

Ο Σαμ Σμιθ που τελευταία έχει ασπαστεί μια πολύ εκκεντρική εικόνα, επέλεξε ένα θεαματικά ογκώδες latex outfit. Eνα ντύσιμο που παρέπεμπε σε ταινίες φαντασίας αλλά και σε ένα ρούχο του Ντέιβιντ Μπόουι του 1973. Ηταν μια ανατρεπτική δημιουργία του βρετανικού label Harri, το οποίο έγινε δικαιολογημένα το θέμα συζήτησης της απονομής! Ο γνωστός ερμηνευτής που έχει τραγουδήσει σάουντρακ για το Τζέιμς Μποντ, δέχεται πολλές επικρίσεις τελευταία για τα παραπανίσια κιλά του με αφορμή το προκλητικό βίντεο του hit «Unholy» και ντύθηκε με αυτά τα «φουσκώματα» ως αντίδραση στα δυσάρεστα σχόλια.

Τα δυο παραπάνω looks επισκίασαν τελείως τις Σάλμα Χάγιεκ, Ελι Γκούλντινγκ, Lizzo κ.α. στην εκδήλωση. Kαι δικαίως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View