Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Διαλύοντας το Harry (Styles): Gucci εναντίον Valentino, Oλίβια κόντρα στη Φλόρενς

Διαλύοντας το Harry (Styles): Gucci εναν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το red carpet της βενετσιάνικης Μόστρα διέθετε διαμάχες καλλιτεχνικές και στυλιστικές σύμφωνα με τα διεθνή media

Πολυαναμενόμενη ήταν η άφιξη του βρετανού super star και Gucci icon Χάρι Στάιλς στη Βενετία, καθώς έχει αναδειχθεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα είδωλα στη μουσική και τη μόδα παγκοσμίως. Τελικά όμως ο 29χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Don’t worry darling» που σκηνοθέτησε η 38χρονη αγαπημένη του αμερικανίδα ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ περπάτησε στο red carpet  μπαίνοντας στο περιθώριο λόγω των κυριών που τον πλαισίωσαν και του καυτού παρασκηνίου της Δευτέρας.

Ο Χάρι που ντύνεται αποκλειστικά από τον οίκο Gucci έδωσε το παρών σε πρωινά events της Μόστρα αλλά και στην επίσημη πρεμιέρα με χαρακτηριστικά σύνολα και κοστούμια του label δίχως να αιφνιδιάσει κανέναν. Τον έχουμε ξαναδεί με seventies ανδρόγυνες γραμμές και υπερβολικούς γιακάδες, συν τα βαμμένα νύχια, τα δαχτυλίδα, τα logo αξεσουάρ κλπ Η Ολίβια Γουάιλντ συγκέντρωσε πολλά φλας με την φαντασμαγορική, κίτρινη τουαλέτα της πρεμιέρας που ήταν γεμάτη κρύσταλλα και φρου φρου, ενώ και το πρωινό πράσινο ταγιέρ της Chanel με western boots άρεσε πολύ.

Περισσότερο όμως επιδραστική από το πολυσυζητημένο ζευγάρι ήταν η πρωταγωνίστρια του φιλμ, η βρετανίδα Φλόρενς Πιου, η οποία πολύ πιο πικάντικη, ζουμερή και με έντονο ταμπεραμέντο τους επισκίασε στο κόκκινο χαλί. Φορώντας μια εκπληκτική, ολοκέντητη δημιουργία Valentino από μαύρο τούλι που άφηνε γυμνά τα πόδια της και με μαγευτικά γοβάκια με φτερά τρέλανε τα φλας. Με ατέλειωτο νάζι και σκέρτσο και δίχως να κρύβει την… απόσταση που πλέον τη χωρίζει από Χάρι και Ολίβια έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα media έσπευσαν να γράψουν πως χαιρέτησε διαχυτικά τους άλλους ηθοποιούς και όχι το διάσημο ζεύγος του φιλμ. Θυμίζουμε πως η Φλόρενς έχει παίξει στις «Μικρές κυρίες» ενώ πρόσφατα στο Valentino show στη Ρώμη προκάλεσε πολλά σχόλια με το γυμνό της στήθος μέσα από σύνολο Valentino σε έντονο ροζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View