Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χάρι Στάιλς: Extravagant super fashion πόζες για την ουδέτερου φύλου σειρά ομορφιάς του

Χάρι Στάιλς: Extravagant super fashion π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O 27χρονος βρετανός pop star πόζαρε για το περιοδικό Dazed λατρεύοντας τις ακραίες μεταμορφώσεις και προωθώντας το beauty label «Pleasing»

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας παρασύρει τολμηρά και σαγηνευτικά ο Χάρι Στάιλς «παίζοντας» δημιουργικά με τη μόδα και κηρύσσοντας το πλησίασμα των φύλων αλλά και το πείσμα να διαφέρεις. O 27χρονος βρετανός pop ερμηνευτής, τραγουδοποιός, ηθοποιός και ένα από τα πλέον επιδραστικά style icons των ημερών μας, μας έκανε φέτος να τραγουδήσουμε άπαντες το hit «Watermelon Sugar» και να αναθεωρήσουμε την ανδρική ένδυση με την αιρετική ματιά του οίκου Gucci. Eνώ ετοιμάζεται να «κλείσει» την περιοδεία του Love On Tour στις 28 Νοεμβρίου στο UBS Arena στο Belmont Park, της Νέας Υόρκης, πόζαρε στο περιοδικό Dazed αναδεικνύοντας την ολοκαίνουρια και «neutral gender» σειρά ομορφιάς του. Εννοείται τα looks ήταν πολύ «προχωρημένα» συνδέοντας ανδρικά και θηλυκά στοιχεία.

Ως Gucci icon σε μοτοσυκλέτα

Ως Gucci icon σε μοτοσυκλέτα

Mε ρούχα Balenciaga και καπέλο Comme de Garcons

Mε ρούχα Balenciaga και καπέλο Comme de Garcons

Με τον τίτλο Pleasing ο Χάρι κυκλοφορεί βερνίκια νυχιών και έναν ορό χειλιών και ματιών που βοηθάει τα κουρασμένα μάτια. «Η σειρά ξεκινά με το βερνίκι νυχιών, γιατί έτσι κάπως γεννήθηκε όλη αυτή η ιδέα. Βλέπω ένα χρώμα σε ένα λουλούδι ή σε μια ταπετσαρία ή κάτι τέτοιο και σκέφτομαι, «Α, θέλω να το βάλω στα νύχια μου» Ήταν ένα διασκεδαστικό μικρό έργο, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ένιωσα σαν να ήταν κάτι πολύ περισσότερο από βερνίκι νυχιών. Ανακάλυψα ότι οι στιγμές στη ζωή μου που μου έφεραν τη μεγαλύτερη χαρά είναι οι μικρές, είτε είναι, ξέρετε, το τέλος της νύχτας κάτω από τα αστέρια ή μια μπουκιά φαγητού, είτε κάθεσαι με τους φίλους σου και σκέφτομαι , «Ω, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό». Είναι πάντα εκείνες οι στιγμές που βρίσκω ότι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω μου, από την άποψη ότι πυροδοτούν κάτι υπέροχο μέσα μου. Πραγματικά πιστεύω ότι η ουσία του Pleasing είναι να βρίσκεις αυτές τις μικρές στιγμές χαράς και να τις δείχνεις στους ανθρώπους».

Τα προιόντα Pleasing

Τα προιόντα Pleasing

Η σειρά Pleasing  με τον ορό Pearlescent Illuminating,το  Pleasing Pen Matte lip oil και το Perfect Pearl βερνίκι νυχιών, έχει όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα και θα κυκλοφορεί κάθε τόσο κομμάτι – κομμάτι. «Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να γίνει με αυτήν την σειρά είναι κάτι παραπάνω από απλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να δίνεις και να παίρνεις πίσω. Είμαι ευλογημένος που έχω θαυμαστές που με υποστηρίζουν τόσο πολύ, που πιστεύουν στην ελευθερία και που έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ασφαλή χώρο ο ένας για τον άλλον. Το ευχάριστο είναι πραγματικά για αυτούς. Αυτό το συναίσθημα της κοινότητας είναι κάτι που θα θέλαμε να αντανακλάται στο Pleasing»  τόνισε στο Dazed. Τώρα στο απώγειο της δημοτικότητάς του πώς θυμάται τα πρώτα του βήματα; «Ήμουν 16 όταν ξεκίνησε η πορεία μου με τους One Direction. Απλώς τελείωσα το σχολείο και δεν ήξερα τι ήταν αυτό που συνέβαινε. Όλα ήταν νέα και συναρπαστικά και δεν ήξερα πόσο θα διαρκούσαν. Έγινε κάπως σαν, «Ουάου, πόσο καιρό μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό;» γιατί πραγματικά δεν περίμενα να συμβεί τίποτα από όλα αυτά».

Ο Στάιλς στην τελευταία του φωτογράφιση δοκίμασε πλεκτό γυναικείο φόρεμα, ολόσωμο εμπριμέ κολάν, φουρό με ημίψηλο, «οπερατικό» καπιτονέ πανοφώρι, «μπαλαρίνες» με τακούνι και άλλα πολλά, συν τα κοσμήματα Swarovsky. Δείτε τον.  (Photography Rafael Pavarotti Styling Ibrahim Kamara) 

 

Mε ολόσωμη φόρμα- κολάν Prada

Mε ολόσωμη φόρμα- κολάν Prada

Με custom made ρούχα και αξεσουάρ Gucci

Με custom made ρούχα και αξεσουάρ Gucci

Mε total look Comme de Garcons

Mε total look Comme de Garcons

Outfit Comme de Garcons, παπούτσια Maison Margiela

Outfit Comme de Garcons, παπούτσια Maison Margiela

Mε Jean Paul Gaultier

Mε Jean Paul Gaultier

Mε Galliano και Rick Owens

Mε Galliano και Rick Owens

Mε Marco Ribeiro

Mε Marco Ribeiro

Mε Bottega Veneta και Ernest Baker

Mε Bottega Veneta και Ernest Baker

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View