Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σαμ Σμιθ: Καθάριζε τουαλέτες, σάρωσε τα Γκράμμυ και τώρα ερμηνεύει το νέο σάουντρακ του James Bond

Σαμ Σμιθ: Καθάριζε τουαλέτες, σάρωσε τα ...

ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το διεθνές ντελίριο για το «Skyfall» της Αντέλ, ο 23χρονος ασχημούλης σουπερ σταρ της βρετανικής ποπ, Σαμ Σμιθ ερμηνεύει τo πρώτο σάουντρακ –ανδρικό σόλο από το 1965 σε ταινία του διάσημου κατασκόπου. Το κομμάτι «Writings on the Wall» το αποκαλεί  σταθμό στην καριέρα του,δηλώνοντας  άκρως αναστατωμένος, όντας πλέον μέρος του πιο εμβληματικού σινε- μύθου της πατρίδας του. Ο θλιμμένος gay λονδρέζος με το «κοκοράκι», που υποφέρει από μοναξιά, ανεκπλήρωτο έρωτα και διαγνωσμένες ιδεοψυχαναγκαστικές εμμονές, είναι άλλωστε το νέο super hot ονομα και θεωρείται, λόγω της απίστευτης μπλουζ φωνής του με τα χίλια χρώματα, ο διάδοχος της Amy Winehouse.

Το σάουντρακ μόλις ηχογραφήθηκε απο τη Sony και στις 28 Οκτωβρίου θα ντεμπουτάρει μαζί με την πολυαναμενόμενη ταινία του Μποντ "Spectre" στην Αγγλία, ενώ στη χώρα μας η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στις 12 Νοεμβρίου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Με συγκομιδή τεσσάρων βραβείων Γκράμμυ μέσα σε μια τριετία, στο pop/rb προσκήνιο το όνομα του Σαμ Σμιθ βασιλεύει. Ο μικρός, που καθάριζε τουαλέτες σε μπαρ, με πρότυπό του τη Γουίτνει Χιούστον, πρόπερσι κατέκτησε το Critic’s Choice Award στα BRIT Awards και το Sound of 2014 του BBC ενώ το πρώτο του άλμπουμ «In The Lonely Hour» πέτυχε εισπρακτικό θρίαμβο.

 

Οσοι δεν τον ξέρετε, σίγουρα έχετε ακούσει το «La, La, La» με το Naughty Boy που έκανε θραύση παγκοσμίως ή το «Latch» των Disclosure που έγινε μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία. Ακολούθησαν περισσότερο «ακουστικά» τραγούδια, που αναδεικνύουν το εύρος και την ευελιξία στους μελαγχολικούς λαρυγγισμούς της φωνής του. Τα βίντεοκλίπ είναι κι αυτά στενάχωρα, με αναφορές στη φτώχεια, την παιδική κακοποίηση, στο τζόγο και στις χαμένες αγάπες. «Stay with Me» και «Money on my mind» τα τελευταία κοσμαγάπητα χιτ του.Ο Σμιθ λατρεύει την μεγαλοτραπεζικό μητέρα του, (που απολύθηκε απο τη δουλειά της με αποζημίωση 1, 5 εκατομμύρια λίρες), για να προωθήσει την καριέρα του ( άγχος που πια δεν τον κατατρέχει...)

 

*Εννοείται βέβαια πως αδημονούμε για το «Spectre» όχι μόνο λόγω σάουντρακ. Η καθηλωτική παρουσία του Ντάνιελ Γκρεγκ μαζί με τη «χήρα» Μόνικα Μπελούτσι , την αισθησιακή Λέα Σεϊντού και τον «κακό» Κριστόφ Βάλτς, συν την σταθερή ομάδα Ρέιφ Φάινς , Ναόμι Χάρις θα σφραγίσουν τη νέα κινηματογραφική σαιζόν. Στο «Spectre», ο  Μποντ λαμβάνει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του που τον οδηγεί σε εγκληματική οργάνωση.Τελετουργικό νεκρών στο Μεξικό, χιονισμένες βουνοκορφές της Αυστρίας, Aston Martin εναντίον Jaguar στη νυχτερινή Ρώμη και η σκηνοθεσία –υστερόγραφο του Σαμ Μέντες, το θεαματικό περιτύλιγμα των καταδιώξεων που προμηνύουν μέγα σουξέ στα τοπικά Ster.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight