Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Stella Mc Cartney: Bασιλικές τιμές για την προσφορά της στη βιωσιμότητα της μόδας

Stella Mc Cartney: Bασιλικές τιμές για τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Κάρολος της παρέδωσε το βραβείο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, δείτε την εαρινή της collection

Κόρη του ζωντανού θρύλου, «σκαθαριού» των Beatles, σερ Πολ Μακ Κάρτνει η οικολόγος βρετανίδα σχεδιάστρια Stella Mc Cartney διαθέτει το δικό της ομώνυμο label γράφοντας τη δική της ιστορία στη μόδα. Στο Κάστρο του Windsor την περασμένη Τρίτη, παρέλαβε από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ , γνωστό για την περιβαλλοντολογική του ευαισθησία, τη διάκριση του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ή CBE (Commander of the Order of the British Empire).

Τιμήθηκε συγκεκριμένα με ειδικό παράσημο για τις υπηρεσίες της στη μόδα και τη βιωσιμότητα φορώντας ένα κομψό, σκούρο φόρεμα και κουάφ με βέλο στο κεφάλι. «Με τιμά η αναγνώριση της αποστολής μου να φέρω την βιωσιμότητα στην μόδα. Ως Βρετανή σχεδιάστρια, αυτή είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα για εμένα και αισθάνομαι πολύ περήφανη, όχι μόνο διότι έλαβα αυτή την απίστευτη διάκριση από τον Βασιλιά Κάρολο, αλλά επίσης επειδή συμπεριλήφθηκα στις τελευταίες Birthday Honours της μεγαλειοτάτης Βασίλισσας Ελισάβετ» σχολίασε η  ίδια αναρτώντας φωτογραφίες από την βράβευσή της. Κάτω από αυτές υπογραμμίζεται επίσης πως το custom made look της Stella, σε navy τόνο και με γραμμή «κλεψύδρα», βασίστηκε ολοκληρωτικά σε vegan υλικά.

H 51χρονη λονδρέζα Stella Mc Cartney θεωρείται μεγάλο ταλέντο στο χώρο της, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μια από τις πιο καλοντυμένες βρετανίδες. Ξεκίνησε να σχεδιάζει 13 ετών, σπούδασε Fashion Design στο Central Saint Martins και είχε μοντέλα στην πρώτη της συλλογή τις διάσημες φίλες της Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος. Ονομαστές συνεργασίες της είναι αυτές με Adidas και Chloe, αλλά αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει νωρίς είναι το ότι αρνήθηκε να χρησιμοποιεί αληθινό δέρμα. Παθιασμένη με τα δικαιώματα των ζώων χρησιμοποίησε τα πιο απίθανα υλικά για να φτιάξει γούνες, αξεσουάρ, ακόμα και άρωμα. Τελευταία λάνσαρε ένα επαναστατικό δέρμα από μανιτάρια για τις περιζήτητες τσάντες της! Σας έχουμε εικόνες από την collection της ερχόμενης άνοιξης 2023. Bασίζεται στα αρχεία της από τα ένδοξα βήματά της στα nineties.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View