Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τέιλορ Σουίφτ: Aυτόματα sold out το παλτό Stella Mc Cartrney από το νέο της δίσκο

Τέιλορ Σουίφτ: Aυτόματα sold out το παλτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Evermore» το tartan coat ζεσταίνει τη δημοφιλή τραγουδίστρια στο δάσος, σε καφέ με πορτοκαλί

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να «εξαφανιστεί» από την αγορά το καρό παλτό της Stella Mc Cartney, μετά την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της super star της pop country Τέιλορ Σουίφτ. Το συγκεκριμένο πανοφώρι σε καφέ με πορτοκαλί έγινε αυτόματα sold out καταρχήν στο διαδικτυακό luxury store Farfetch και έκτοτε οι απανταχού fashionistas, εξέφρασαν την αγάπη τους για το συγκεκριμένο ρούχο. Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ, η 31χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram με μια φωτογραφία της, στην οποία  βρίσκεται σε ένα δάσος, φορώντας το συγκεκριμένο καρό μάλλινο παλτό  με τα μαλλιά της πλεξούδα.

Τέιλορ Σουίφτ

Τέιλορ Σουίφτ

Stella Mc Cartney show

Stella Mc Cartney show

Το κόστος των 2.875 δολαρίων δεν πτόησε λοιπόν τους αμέτρητους θαυμαστές της και λάτρεις της μόδας να το αναζητήσουν και να το κάνουν ανάρπαστο. Σύμφωνα με το λογαριασμό της διάσημης οικολόγου σχεδιάστριας Stella McCartney στο Instagram, το παλτό – ένα από τα πολλά κομμάτια για το άλμπουμ της Σουίφτ «Evermore» – είναι ένα βιώσιμο κομμάτι από τη συλλογή της «23 Old Bond Street Limited Edition».

« Όταν μία φίλη έρχεται σε εσένα, εξηγώντας ότι χρειάζεται βοήθεια στο στυλ και να βρει κομμάτια που να αντικατοπτρίζουν το νέο μυστικό της project, είναι ένα πολύτιμο δώρο» αναφέρει στο Instagram η βρετανίδα designer. «Η δημιουργία της συλλογής ήρθε αβίαστα – μια σπάνια στιγμή γεμάτη ζεστασιά και χαλαρότητα, σε μια εποχή που η φιλία είναι πιο σημαντική από ποτέ» σημείωσε επίσης.

«Η Stella είναι τόσο δημιουργική. Της είπα ότι είχα ένα μυστικό project και σχεδίασε ρούχα που ήταν ακριβώς αυτά που φαντάστηκα. Πήγα στο στούντιό της, τα πήρα και τα πήγα στο δάσος» ανέφερε η Σουίφτ. Η πασίγνωστη αμερικανίδα συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων του Time, κατέχει ρεκόρ δισκογραφικών πωλήσεων και είναι στην κατηγορία των best selling music artists όλων των εποχών. Ανάμεσα στις διακρίσεις της 10 Grammy και 7 Guiness! Την αποκαλούν «America’s Sweetheart» και τη θαυμάζει η Μισέλ Ομπάμα. Δραστήρια ακτιβίστρια και φεμινίστρια, γίνετραι είδηση ό,τι κι αν κάνει. Χάρη στο τελευταίο της άλμπουμ αυξήθηκαν αμέσως οι γενικότερες πωλήσεις καρό πανοφωριών στην Αμερική. Ψάξτε κι εσείς κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Δεν φεύγει εύκολα από τη μόδα και αποτελεί επένδυση. Διάφορα brands(Dior, Burberry, Lanvin κ.α.) και σε όλα τα πολυκαταστήματα λανσάρουν αντίστοιχα σχέδια για το φετινό χειμώνα ενώ στο street style του εξωτερικού η τάση είναι πολύ αισθητή.

Dior

Dior

Dior

Dior

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Burberry

Burberry

Street style

Street style

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View