Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Stella Mc Cartney: Το συγκινητικό της φιλμάκι για τον καρκίνο του μαστού ραγίζει καρδιές

Stella Mc Cartney: Το συγκινητικό της φι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τιτλοφορείται «Α Letter to My Loved Ones» αναδεικνύοντας εμπειρίες γυναικών και ειδικά σουτιέν φιλανθρωπικής αποστολής

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη οικολόγος βρετανίδα σχεδιάστρια Stella Mc Cartney καταπιάνεται με τη μάστιγα του καρκίνου του μαστού μέσα από ειδικές καμπάνιες, κυκλοφορίες ειδικών προιόντων και δράσεις του δικού της ιδρύματος για την πρόληψη της ασθένειας. Η ευαισθητοποίησή της οφείλεται στο ότι έχασε πρόωρα (1998)  την 56χρονη μητέρα της Λίντα από καρκίνο αλλά και στο ότι συνδύαζε πάντα τη διαδρομή της στη μόδα με την κοινωνική προσφορά.

 Φέτος κυκλοφόρησε ένα συγκινητικό φιλμ, στο πλαίσιο μιας νέας εκστρατείας, που περιλαμβάνει ιστορίες γυναικών που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού. Η καμπάνια φέρει τον τίτλο «Α Letter to My Loved Ones» και το ταινιάκι που τη συνοδεύει, γυρίστηκε από τη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ, Lynsey Addario, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Οι γυναίκες περιγράφουν τις εμπειρίες τους και φορούν το ειδικό σουτιέν για μετά τη μαστεκτομή «Louise Listening», που σχεδίασε η McCartney και το οποίο δωρίζεται σε γυναίκες, που έχουν υποφέρει από τον καρκίνο του μαστού.

Αναδεικνύουν τη συλλογή Whitney Popping lingerie collection, σε ροζ χρώμα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας θα δοθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος, Stella Cares Foundation, που στηρίζει παγκοσμίως τις πρωτοβουλίες κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά και το Linda McCartney Centre στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Liverpool, που φιλοξενεί γυναίκες που χρειάζονται θεραπεία.

Επιπλέον, η σειρά Adidas by Stella McCartney κυκλοφορεί το δικό της sport bra, ειδικό για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View