Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρον Στόουν: Aτρόμητο fashion girl στα 64, κοστούμι με τούλια σε barbie pink

Σάρον Στόουν: Aτρόμητο fashion girl στα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικανίδα ντίβα λάνσαρε νέο ιταλικό label σε pre- Grammy event, ακόμα και o Machine Gun Kelly πόζαρε καμαρώνοντας μαζί της

Tα τελευταία χρόνια η Σάρον Στόουν δείχνει να απολαμβάνει όσο ποτέ τις επίσημες red carpet εμφανίσεις και την ανανεωμένη της σχέση με τη μόδα. Την βλέπουμε να δοκιμάζει με κέφι αναπάντεχα looks και να πειραματίζεται διαρκώς με το στυλ της. Βρέθηκε λοιπόν σε gala στο Λος Αντζελες πριν την απονομή των Grammys και κατέπληξε ακόμα μια φορά με την επιλογή της. «Απαίτησε την προσοχή όλων» αναφέρουν τα διεθνή media για το look της, διακηρύσσοντας πως μια γυναίκα άνω των 60 δεν πρέπει να ντύνεται συμβατικά και βαρετά.

Η Σάρον που διατηρεί κοντά τα μαλλιά της, επιμένοντας να φαίνονται οι γκρίζες της τούφες συνδυασμένες με ξανθιές ανταύγειες, φόρεσε ένα εντυπωσιακό κοστούμι στο μεγάλο super trend του έντονου ροζ- φούξια. Στον τόνο του Barbie pink αλλά και της παντενταρισμένης απόχρωσης του οίκου Valentino, διέθετε εναλλακτικό πατρόν, καθώς το σακάκι κατέληγε σε «ουρά» από τούλινα βολάν. Ανήκει στη συλλογή της εταιρείας Act No 1 που εδρεύει στην Ιταλία και αποτελεί ένα από τα πολλά υποσχόμενα καινούρια σήματα κατά την ιταλική Vogue. Για αξεσουάρ επέλεξε μεγάλα περιδέραια με μπριγιάν και την χαρακτηριστική τσάντα με την καρδιά των φίλων της Dolce e Gabbana σε χρυσό.

Tέλος, να υπογραμμίσουμε πως με αυτή την εμφάνιση η αμερικανίδα star ανέδειξε επίσης τις πολυσυζητημένες τάσεις της μονοχρωμίας και του tailoring με στοιχεία couture. Mάλιστα ακόμα και ο ροκάς Machine Gun Kelly, σύζυγος της Μέγκαν Φοξ, εντυπωσιάστηκε τόσο από την παρουσία της που έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της. Η Σάρον Στόουν πάντως δεν "μασάει" τα λόγια της, ούτε προβάλλει μόνο την εικόνα της. Εχει μιλήσει πολλές φορές για τα δυσάρεστα της ζωής της, όπως οικογενειακή κακοποίηση, σεξισμό στο Χόλιγουντ, αποβολές, καρκίνο κ.α. έχοντας κερδίσει το σεβασμό όλων κόντρα στην προιστορία του sex symbol. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View