Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αποκάλυψη της Σάρον Στόουν: Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές - «Δεν είναι μικρό πράγμα»

Η αποκάλυψη της Σάρον Στόουν: Έχασα εννέ...

Η 64χρονη ηθοποιός βιώνει τη μητρότητα καθώς υιοθέτησε τρία παιδιά

Στα 64 της χρόνια η Σάρον Στόουν αποφάσισε να μιλήσει για τις πιο μεγάλες απώλειες της ζωής της. Η χολιγουντιανή σταρ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις εννέα αποβολές που υπέστη και μοιράστηκε την αγωνία της για το γεγονός ότι «δεν υπάρχει κανένα φόρουμ για να συζητηθεί μια τόσο βαθιά απώλεια».

Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Μιλώντας για τη δική της εμπειρία η Στόουν έγραψε: «Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή».

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά», συνέχισε η ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους από υιοθεσία.

Μιλώντας για τα συναισθήματά της είπε: «Μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνοι μας και κρυφά… Σαν να έχουμε αποτύχει με κάτι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία».

«Η γυναικεία υγεία και ευεξία έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική», έγραψε, ολοκληρώνοντας το μήνυμά της.

Η Σάρον Στόουν ζει τη μητρότητα καθώς έχει υιοθετήσει τρεις γιους, τον 22χρονο Ρόαν, τον 16χρονο Λάιρντ και τον 15χρονο Κουίν.

«Πέρασα 36 ώρες τοκετού μόνη μου»
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανοίγεται για το τόσο επώδυνο θέμα, καθώς πέρυσι η Στόουν είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τις αποβολές της και επαίνεσε την «παγκόσμια αδελφότητα» που πλέον μιλάει για «θέματα απώλειας και στενοχώριας».

Η σταρ εξήγησε ότι πέρασε «36 ώρες τοκετού μόνη της» αφού έχασε ένα μωρό όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος, αποκαλύπτοντας ότι οι νοσοκόμες έμειναν μαζί της. «Ένιωσα μια ισχυρή αίσθηση κατανόησης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight