Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρον Στόουν: Ξεσήκωσε τη Βενετία με little black dress των Dolce e Gabbana

Σάρον Στόουν: Ξεσήκωσε τη Βενετία με lit...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 63χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε φωτογράφιση αναστατώνοντας την Piazza San Marco

Η αμερικανίδα super star Σάρον Στόουν με εφαρμοστό «little black dress» των Dolce e Gabbana αναστάτωσε τα πλήθη των τουριστών στην περίφημη Piazza San Marco της Βενετίας την περασμένη Παρασκευή. Στα 63 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός ανέδειξε τη σιλουέτα της υποδειγματικά, καθώς το φόρεμα ήταν σχεδιασμένο σε διαχρονικό style, σε στενή γραμμή με διάφανα μανίκια. Χαρακτηριστικά σκουλαρίκια και κατακόκκινη τσάντα του ιταλικού brand της alta moda, με το διακοσμητικό στοιχείο της καρδιάς, καθώς και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες συμπλήρωναν το look της. Διαρκώς κεφάτη και χαμογελαστή και με το γνώριμο χτένισμά της, το οποίο έρχεται κόντρα στην μεσογειακή παράδοση του συγκεκριμένου label, απέδειξε πως μια ώριμη γυναίκα μπορεί να φέρει οποιοδήποτε ρούχο «στα μέτρα της».

Αφορμή μια φωτογράφιση μόδας σε στέκι της διάσημης πλατείας με άνδρες μοντέλα, που προανήγγειλε ένα show εν όψει της κινηματογραφικής Μόστρα. Το concept ήταν «Dress from a Dream» με αναφορές στην ιστορική κουλτούρα της υδάτινης πόλης των δόγηδων. Σύμφωνα με τη Daily Mail η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Εντσίκτου» έδειχνε υπέροχη ενώ έδειξε πολύ χαρούμενη όταν την πλησίασε ένα μικρό κοριτσάκι.

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί μια εμφάνιση- υπερθέαμα της Στόουν στο Φεστιβάλ των Καννών με τούλινη τουαλέτα με αμέτρητα λουλούδια επίσης των Dolce e Gabbana. Δείχνει μάλιστα υπέρμαχος της φυσικής ωριμότητας δίχως εμφανείς "αλλοιώσεις" από πλαστικές επεμβάσεις. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View