Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Όταν «οι ωραίοι χούλιγκανς» των social media συνάντησαν τον The Trivialist και συζήτησαν για την ιστορία της Ευρώπης

Πάτρα: Όταν «οι ωραίοι χούλιγκανς» των s...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο βιβλιοπωλείο Discover

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover.

Εκεί δύο από τους δημιουργούς των σοσιαλμιντιακών σελίδων «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» και «Λάνθιμος Χούλιγκανς», ο πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο κειμενογράφος Νίκος Μπόβολος χάρισαν μαζί με τον The Trivialist μια άκρως απολαυστική συζήτηση γύρω από την ιστορία της Ευρώπης. 

Αφορμή ήταν το πρώτο βιβλίο του τελευταίου με τίτλο "Από τον βασιλιά θάνατο στον βασιλιά ήλο" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Διόπτρα ενώ ο The Trivialist συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό της Πάτρας ως ένας.... κουτσομπόλης ιστορικός- πολιτισμολόγος, που ερευνά και φέρνει στο φως τα ευτράπελα, τα παράδοξα και τα άγνωστα σημεία της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ιστορίας, της τέχνης, των επιστημών. 

Καθώς το βιβλίο της ψηφιακής περσόνας αναφέρεται σε σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς και άλλες διασκεδαστικές ιστορίες από την καυστική πένα του The Trivialist, το χιούμορ των «χούλιγκανς» ήταν ιδανικό για μία παρουσίαση βιβλίου ιστορίας που μόνο βαρετή δε θα μπορύσε να χαρακτηρίσει κανείς.

 

 Δείτε ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture