Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πατρινός Παναγιώτης Μαρκεζίνης, ένας από τους «ωραίους χούλιγκανς» των social και ο… Γιώργος Λάνθιμος

Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Νίκος Μπόβολος...

Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Νίκος Μπόβολος, δύο από τους δημιουργούς της αγαπημένης σοσιαλμιντιακής σελίδας Λάνθιμος Χούλιγκανς

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι σελίδες «χουλιγκανισμού» που δεν περνούν απαρατήρητες

Συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή οι … «χούλιγκανς» δύο σοσιαλμιντιακών σελίδων που ασχολούνται με το τένις και τον κινηματογράφο.

Ο πατρινός Παναγιώτης Μαρκεζίνης είναι δημοσιογράφος, ο Αντρέας Λουκάκος έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής και ο Νίκος Μπόβολος εργάζεται ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Οι τρεις τους λοιπόν δημιούργησαν τις δύο δημοφιλείς σελίδες «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» (μετρά 44.000 ακολούθους) και «Λάνθιμος Χούλιγκανς» ( με 34.000 ακολούθους) ενώ πριν λίγες μέρες συμμετείχαν σε podcast της lifo όπου μίλησαν για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «poor thinks”.  Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούνται σε κάποιο μεγάλο μέσο ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά μίλησαν για την πρώτη φορά που είδαν τον «Κυνόδοντα, για το σαματά που ετοιμάζονται να κάνουν στα φετινά Όσκαρ και για πολλά ακόμα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης, «δεν περιμέναμε να υπάρχει τέτοια ανταπόκριση όταν ξεκινήσαμε, σε καμία περίπτωση. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα μας πάρει τηλέφωνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και θα μας έλεγε, “παιδιά, είστε ωραίοι τύποι, ελάτε στη νέα Υόρκη  στο US OPEN”. Είναι ευχάριστο. Προσπαθούμε μέσα από τις σελίδες μας να πούμε κάποια πράγματα και νιώθουμε κάποια “δικαίωση”. Από την αρχή είχαμε δώσει ένα στίγμα για το τι θέλουμε να κάνουμε και να πούμε. Καυτηριάζουμε τον χουλιγκανισμό, και για αυτό φτιάξαμε σελίδες για το τένις και τον κινηματογράφο που θα λέγαμε ότι είναι κάπως πιο «κυριλέ».

Καυτηριάζουμε την πραγματικότητα, έχουμε κοινωνικό σχολιασμό με ένα συγκεκριμένο πρόσημο. Έχουμε κάνει δράσεις κι έχουμε συγκεντρώσει χρήματα για τις φυλακές ανηλίκων. Όλα αυτά δίνουν ένα προοδευτικό πρόσημο που ήταν και ο στόχος μας. Πάντα μέσα από το γέλιο όλα αυτά. Προσπαθούμε απλώς να μην είναι το γέλιο αυτοσκοπός αλλά το μέσο για καυτηριάσουμε κάτι. Υπάρχει απήχηση. Λαμβάνουμε αρκετά μηνύματα στήριξης.  Όταν ο Γιώργος Λάνθιμος πάει στα Όσκαρ ή ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται σε αγώνες, σε ένα τουρνουά, τα σχόλια είναι άπειρα, μπαίνει αρκετός κόσμος στη σελίδα.

Υπάρχουν πράγματα που μας έχουν συγκινήσει. Για παράδειγμα μία κοπέλα επικοινωνούσε μαζί μας μέσα από το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας που έκανε, μας έλεγε πως μας  διαβάζει και γελά. Όταν ένας σκηνοθέτης ζητά να δούμε την ταινία του και να γράψουμε κριτική, επίσης είναι τιμητικό.  Μας κάλεσαν από τη lifo σε podcast για το “poor thinks”. Είναι εξαιρετικό, θα έλεγα σε όλους να δουν την ταινία. Θα πρέπει οπωσδήποτε κατά τη γνώμη μου ο Γιώργος Λάθιμος να συνεργαστεί με τον Nicolas Cage, θα είναι δώρο για την ανθρωπότητα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις