Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφώνεται σε Τέρας του Φράνκεσταϊν στην ταινία «The Bride»

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφώνεται σε Τέρας...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία όπου παίζει & η Τζέσι Μπάκλεϊ ως αναζωογονημένο νεκρό σώμα, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Μάγκι Τζίλενχαλ και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου 2025

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις Μάγκι Τζίλενχαλ αποκάλυψε την πρώτη εικόνα του Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφωμένου στο Τέρας του Φράνκενσταϊν και της Τζέσι Μπέκλεϊ ως αναζωογονημένο νεκρό σώμα στην επερχόμενη ταινία της με τίτλο «The Bride».

Η Μάγκι Τζίλενχαλ, αξίζει να θυμίσουμε πως σκηνοθετεί για δεύτερη φορά μετά την ταινία «The Lost Daughter» του 2021 που είχε γυριστεί στην Ελλάδα (στις Σπέτσες) και είχε παίξει και η υποψήφια για Όσκαρ, Τζέσι Μπάκλεϊ.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Τζίλενχαλ δημοσίευσε τις φωτογραφίες μετά από δοκιμαστικό τεστ κάμερας της ταινίας της, που θα βγάλει στις αίθουσες η Warner Bros στις 2 Οκτωβρίου 2025.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ έγραψε στη λεζάντα: «Γνωρίστε τη Νύφη και τον Φρανκ», μαζί με ένα emoji με μαύρη καρδιά.

Η Τζίλενχαλ όπως διαβάσαμε, έχει συγκεντρώσει ένα all-star cast για την ταινία “The Bride”. Απέναντι από τον 50χρονο Bale (τον θυμόμαστε και από τον ρόλο του ως Μανδράς στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» που γυρίστηκε στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2000) και την 34χρονη Ιρλανδικής καταγωγής Jessie Buckley πρωταγωνιστούν οι Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, ο οποίος είναι σύζυγος της Τζίλενχαλ και η υποψήφια φέτος για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, Annette Bening.

Η ταινία “The Bride” διαδραματίζεται στο Σικάγο της δεκαετίας του 1930 και δίνει μια νέα εκδοχή στην εμβληματική ιστορία του Φρανκενστάιν. Η δολοφονημένη νεαρή γυναίκα αναβιώνει, αλλά η νέα της ζωή εκπλήσσει τους δημιουργούς της, καθώς λαχταρά τον έρωτα και πυροδοτεί ένα ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα. Μαζί με την πρώτη ματιά στον Bale, η Gyllenhaal μάς έδωσε επίσης μια πρώτη γεύση από την “νύφη” της Jesse Buckley.

Η ταινία όπως προείπαμε, αποτελεί τη δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Maggie Gyllenhaal. Η πρώτη της ήταν το “The Lost Daughter”, το οποίο είχε κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Ελλάδα παρουσία της Τζίλενχαλ. Η ταινία αυτή είχε αποσπάσει 3 υποψηφιότητες στα 94α βραβεία Όσκαρ: καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου (Olivia Colman), Β’ Γυναικείου Ρόλου (Buckley) και καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture