Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος: Βραβεία ομορφιάς με τις πιο γοητευτικές πατρινές παρουσίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Πλάτωνας Παπαγιαννό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε στιγμιότυπα από το event Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro στην Αθήνα

Eλαμψαν οι πατρινοί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος στην απονομή Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro το βράδυ της Δευτέρας στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον της Αθήνας.

Η κούκλα παρουσιάστρια και μοντέλο ξεσήκωσε τα φλας με μαύρο σύνολο γεμάτο χάντρες σε seventies style. Το μπούστο στολιζόταν από καρφίτσες με πέρλες ενώ τα μαλλιά της ήταν κυμματιστά, με χωρίστρα στη μέση.

Ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, το πατρινό μοντέλο και influencer με τη θητεία τις δημόσιες σχέσεις και την εστίαση, κατέφθασε με τη στενή του φίλη Υβόννη Ντόστα. Επένδυσε στυλιστικά στην τάση του tailoring, με μοντέρνο, σκούρο κοστούμι σε ιδιαίτερη γραμμή.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα 30 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς,  με ambassador και κεντρική παρουσιάστρια την Melia Kreiling (ηθοποιό των «Πανθέων» και του «Emily in Paris»). Ανάμεσα στους καλεσμένους επίσης η σεφ Ελένη Ψυχούλη, η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, η influencer Ελενα Γαλύφα, οι σχεδιαστές Βάσια Κωσταρά και Πάρης Βαλαταδώρος, ο μουσικός Leon of Athens και πολλά κορίτσια της μόδας και της tv. H βραδιά κατέληξε σε ξεφάντωμα με τον Σάκη Ρουβά στην πίστα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View