Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mary Katrantzou: Aνέλαβε Accessory Creative Director της Bulgari και είναι η πρώτη ever

Mary Katrantzou: Aνέλαβε Accessory Creat...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Μοιραζόμαστε την ελληνική καταγωγή» επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου

H Eλληνίδα «βασίλισσα των prints», Μαίρη Κατράντζου, ανανεώνει τη σχέση της με το διάσημο, ιταλικό οίκο Bulgari και στέφεται creative director στον τομέα δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ. Μάλιστα είναι η πρώτη που αναλαμβάνει τέτοια θέση! Ο αναβαθμισμένος της ρόλος διαδέχεται μια limited σειρά με τσάντες που είχε σχεδιάσει για την εταιρεία βασισμένη στο iconic μοτίβο κοσμημάτων Serpenti αλλά και την κυκλοφορία αρώματος.

«Η άφιξη της Μary μας κάνει πολύ υπερήφανους», δήλωσε ο Jean-Christophe Babin, διευθύνων σύμβουλος της Bulgari. «Μοιράζεται με την Bulgari όχι μόνο την ελληνική καταγωγή, αλλά κυρίως την αναζήτηση της τελειότητας στην επιλογή των υλικών, την ιδιαίτερη αφοσίωση στη χειροτεχνία και την παθιασμένη αγάπη για τα χρώματα».

 

Mε αφετηρία την Αθήνα και έδρα το Λονδίνο η designer είναι απόφοιτος του Central Saint Martins και έχει κατακτήσει διάφορα βραβεία στην πορεία της. Εχει το δικό της ομώνυμο label και έχει συνεργαστεί με τον αθλητικό κολοσσό Adidas. Eδικεύεται στο digital placement printing και ανέκαθεν λάτρευε τα κοσμήματα. Η πρώτη της επαφή με τη Bulgari έγινε πάντως όταν δανείστηκε πολύτιμα κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια της για την αξέχαστη επίδειξη μόδας που διοργάνωσε στον μνημειώδη Ναό του Ποσειδώνα στην Αθήνα.

«Πότε ένα κόσμημα μετατρέπεται από κάτι διακοσμητικό σε κάτι απόλυτα λειτουργικό; Εκεί είναι που μπαίνει στο παιχνίδι το ιστορικό αρχείο της Bulgari. Η μελέτη των πρωτότυπων σχεδίων και πώς αυτά μπορούν να μετασχηματιστούν μέσα από ένα δημιουργικό εργαστήριο, είναι μια απίστευτη εμπειρία για εμένα», δηλώνει. Η είδηση του νέου της ρόλου έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου βέβαια.

 Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Στόχος η πεζοδρόμηση Μαιζώνος, Κανάρη, Σισίνη, Αγίου Νικολάου μέχρι το τέλος του έτους

Η Κένταλ Τζένερ γιόρτασε το Πάσχα με το ρομαντικό «φόρεμα των ονείρων της»

Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Ινδοί, Λιβανέζοι… International γαμήλια ατζέντα by Rogdaki Events Trademark τους επόμενους μήνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View