Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Ινδοί, Λιβανέζοι… International γαμήλια ατζέντα by Rogdaki Events Trademark τους επόμενους μήνες

Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Ινδοί, Λιβανέζοι…...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η καρδιά της wedding season άνοιξε και η expert Αννα Μαρία Ρογδάκη μίλησε στο thebest.gr

Με 15ετή πλέον διαδρομή επιτευγμάτων και πρόσφατη επανεκκίνηση λόγω νέας ονομασίας και καινούριας έδρας σε gallery style, η πατρινή εταιρεία «Rogdaki Events Trademark» ατενίζει την ατζέντα της wedding season spring – summer 2024 πολύ- πολύ «γεμάτη».

Με έντονο πλέον το διεθνές πρόσημο στο πρόγραμμά της, η κοσμογυρισμένη designer Αννα Μαρία Ρογδάκη τάσσεται στο πλευρό των νεονύμφων κάθε καταγωγής αναπτύσσοντας κάθε πτυχή της δημιουργικής και aυθεντικά επικοινωνιακής προσωπικότητάς της.

Με αφετηρία την πόλη μας που λατρεύει, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας εδώ γάμους αλλά και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις, ετοιμάζεται να υπογράψει γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις σε Μύκονο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ρόδο, Αθήνα. Επιμελείται η ίδια την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της Rogdaki Events Trademark αποτελεί απαράβατο κανόνα αλλά και παράσημο, ενώ η ευελιξία και η πρωτοτυπία στην αισθητική ματιά παραμένουν ακλόνητες προτεραιότητες.

«Στο επίκεντρο της κορυφαίας περιόδου των γάμων, μας επέλεξαν ζευγάρια από Σουηδία, Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία,  Λίβανο, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Αμερική, Καναδά. Oνειρεύονται να παντρευτούν στην πανέμορφη χώρα μας και εμείς εργαζόμαστε με όραμα και πάθος για αυτούς. Είναι μεγάλη τιμή όλο αυτό, αυτή η ζήτηση, για μένα προσωπικά και όλο το team της εταιρείας. Το διεθνές κοινό αναγνωρίζει πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση, να φτιάξουμε κάτι custom made και πρωτότυπο αποφεύγοντας τα συνηθισμένα και τα συμβατικά.

Ταυτόχρονα, βλέπουμε πως χαίρονται να μαθαίνουν από μας όλες τις επίκαιρες τάσεις στη γαμήλια διακόσμηση, να εξοικειώνονται με τα θεματικά projects, να δοκιμάζουν κάτι αναπάντεχο. Παρά την πληθώρα προορισμών και πελατών, θέλω όμως να υπογραμμίσω ότι  διατηρούμε τη βάση μας και την καρδιά μας εδώ, κοντά στους συμπολίτες που μας εμπιστεύονται» ανέφερε η Αννα Μαρία Ρογδάκη στο thebest.gr.

 

Visit rogdaki.com for more!

 

Δείτε wedding στιγμιότυπα αναδρομικά αλλά όπως πάντα σας έχουμε πορτρέτο (φωτο τιτλου) από ακόμα μια φωτογράφιση της Αννας Μαρίας. Ντυμένη από τον Vassilis Zoulias έχει εξελιχθεί σε icon στους επαγγελματικούς κύκλους της ειδικότητάς της, δεν βρίσκετε;

 Ειδήσεις Τώρα

Η Κένταλ Τζένερ γιόρτασε το Πάσχα με το ρομαντικό «φόρεμα των ονείρων της»

Βραβείο Ιcon στη Cher: «Εχω πέσει κάτω τόσες πολλές φορές, με έλεγαν τελειωμένη»

Στο Μεγάλο Σπήλαιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Περιοδεύει στα Καλάβρυτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View