Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Μήπως προσέξατε το art de la table στη βάπτιση του γιου της Mary Katrantzou;

Μήπως προσέξατε το art de la table στη β...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε εικόνες από τα πολύχρωμα και super πληθωρικά τραπέζια στις Σπέτσες, μην κοιτάτε μόνο το outfit της Μαρί Σαντάλ

Μιχαήλ ονομάστηκε ο γιος της διάσημης Ελληνίδας designer Μαίρης Κατράντζου και του καθηγητή νευρολογίας Μάριου Πολίτη, στην παραμυθένια βάπτιση στις Σπέτσες με τους διεθνείς καλεσμένους και νονούς τους Ευγενία Νιάρχου, Παύλο και Μαρί Σαντάλ αλλά και τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty. Στο cosmopolitan δείπνο με θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας το «mix & match» art de la table ήταν εξαιρετικό.

Στήθηκαν τέσσερα  ανθοστόλιστα τραπέζια σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα- κίτρινο, κόκκινο, μπλε και πράσινο- ενώ δεκάδες λαμπιόνια δημιούργησαν ρομαντική ατμόσφαιρα.

Τα σερβίτσια είχαν βέβαια την υπογραφή της ίδιας της «βασίλισσας των prints» Mary Katrantzou ενώ το γενικότερο  στολισμό επιμελήθηκε η καταξιωμένη event planer Φαίη Βαλλίδη και τα λουλούδια έφεραν την υπογραφή του The Secret Garden της Βαλεντίνης Κρασσά.

 Η διακόσμηση μας δίδαξε να μην φοβόμαστε τα πολλά χρώματα και το μπλέξιμο διαφορετικών μοτίβων. Πρωτοτυπήστε με πιο ευφάνταστους και τολμηρούς συνδυασμούς σε αντίστοιχα events βάπτισης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View