Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι θυελλώδεις Maneskin τον Ιούλιο στο OAKA, μόλις ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Οι θυελλώδεις Maneskin τον Ιούλιο στο OA...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι Ιταλοί ροκάδες που θριάμβευσαν το 2021 στη Γιουροβίζιον, σημειώνουν παγκόσμια επιτυχία και κατακτούν το ένα βραβείο μετά το άλλο

Θεωρούνται φαινόμενο της ροκ. Οι Ιταλοί Maneskin που κατέκτησαν σε χρόνο -ρεκόρ το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα καταφθάνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT.

Μετά το θρίαμβο στο διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα κάνει το κοινό να παραληρεί ανά την υφήλιο. Τα μέλη του έχουν εξελιχθεί σε stars, καθώς οι αντιδράσεις του κοινού αναλογούν σε τεράστια είδωλα αλλοτινών εποχών.

 

Εχουν πετύχει δισεκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, πολυπλατινένια singles, βραβεία MTV, υποψηφιότητα για Grammy. Ταυτόχρονα ενθουσιάζουν με τα «άγρια» looks τους που φέρουν την υπογραφή διάσημων fashion labels όπως ο Gucci.

H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan,  οι εικοσάρηδες από την Ιταλία, έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα ενδιαφέροντος για τη ροκ.

Την απίστευτη ενέργεια τους θα απολαύσουμε επιτέλους και στη χώρα μας. Ετοιμαστείτε για τα hits  “Beggin”, “I Wanna Be Your Slave”, “Supermodel”, “Zitti E Buoni”, “The Loneliest” και βέβαια τη sexy σαγήνη του μοναδικού Damiano.

Εκτός από τους Maneskin (που θα εμφανιστούν στις 23 Ιουλίου), το EJEKT Festival έχει ήδη ανακοινώσει τους Korn και τους Spiritbox για τις 22 Ιουλίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε αυτή την Παρασκευή 23/2, σπεύστε λοιπόν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View