Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Maneskin: Τα ιταλικά του Μικ Τζάγκερ και η πολιορκία της Μάιλι Σάιρους στον Νταμιάνο

Maneskin: Τα ιταλικά του Μικ Τζάγκερ και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Σκίζουν» στην Αμερική οι εκκεντρικοί ιταλοί ροκάδες της Γιουροβίζιον, εκστασιασμένα τα ιταλικά media

Καμαρώνουν στην Ιταλία για την τουρνέ των Maneskin στις ΗΠΑ. To προκλητικό ροκ συγκρότημα που θριάμβευσε στη Γιουροβίζιον με το frontman Damiano να προκαλεί αυτόματα ρίγη στις γυναικείες καρδιές, αποθεώνεται στα media της γειτονικής χώρας καθώς ταξιδεύει το ιταλικό wild μουσικό αίμα πολύ μακριά. Συγκεκριμένα οι επιτυχίες και οι διασκευές του γκρουπ είναι ήδη πολύ γνωστές στην Αμερική. Αυτό φάνηκε επειδή προσκλήθηκαν στο δημοφιλέστατο tv show του Τζίμι Φάλον και έβγαλαν selfie μαζί του αναστατώνοντας το διαδίκτυο αλλά και επειδή «άνοιξαν» τη συναυλία των Rolling Stones στο Λας Βέγκας και παρευρέθηκαν στην πολύκροτη Gucci επίδειξη στην διασημότερη λεωφόρο του Λος Αντζελες.

Ο ζωντανός θρύλος Μικ Τζάγκερ ευχαρίστησε από σκηνής το γκρουπ μιλώντας ιταλικά (είπε Mille Grazie) και φωτογραφήθηκε με όλους- Νταμιάνο, Βικτόρια, Τόμας, Ιθαν- στα παρασκήνια του live concert.

Στο Λος Αντζελες μάλιστα ο Damiano δέχθηκε την «πολιορκία» της διάσημης τραγουδίστριας Μάιλι Σάιρους η οποία έδειχνε πολύ γοητευμένη μαζί του. Και οι δυο τους ήταν ντυμένοι με Gucci όντας brand ambassadors. Εκείνος με ροζ κοστούμι, έντονο αιλάινερ και πράσινα νύχια και εκείνη με παγιέτες και φτερά. Aπό πριν άλλωστε η Μάιλι τους είχε επαινέσει δημόσια δηλώνοντας πως ακούγονται υπέροχα και «ανυπομονούσε να γνωρίσει αυτούς τους τύπους». Τα ξένα μέσα ανέφεραν ότι έγραψε στον Damiano ότι ήταν ευχαριστημένη με  την εμφάνιση και τη φωνή του. Από την άλλη βέβαια οι ιταλικές εφημερίδες γράφουν πως ο Damiano είναι πιστός στο μοντέλο και influencer Georgia Soleri, με την οποία συνδέεται εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View