Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντελίριο στην Ιταλία για τον Damiano των Maneskin, ντύνεται Etro, είναι καρδιοκατακτητής

Ντελίριο στην Ιταλία για τον Damiano των...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το rock punk «έσκισε» στη Γιουροβίζιον και η Ιταλία έχει βρει το νέο της super star, νικητή στο πρόσφατο Φεστιβάλ Σαν Ρέμο

Τα κορίτσια της Ιταλίας «αναστενάζουν» και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Damiano David, όχι τώρα λόγω του θριάμβου στη Γιουροβίζιον, αλλά όλη την τελευταία τετραετία που το συγκρότημα Maneskin αποθεώθηκε στο X- Factor της γειτονικής χώρας και λίγες εβδομάδες πριν κέρδισε στο περίφημο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Σαν Ρέμο. Ο 22χρονος από τη Ρώμη, που αποτελεί τον πιο καυτό εκπρόσωπο της ιταλικής rock punk αυτή τη στιγμή, αποκαλείται στον Τύπο «sex symbol della Generazione Z» και του αρέσουν πολύ τα τακούνια, τα θηλυπρεπή, εφαρμοστά outfits και το έντονο μακιγιάζ, δίχως να χάνει την αρρενωπότητά του. Οι διαφάνειες, το δέρμα, τα κεντήματα, οι bustier λεπτομέρειες τον έχουν κάνει πολύκροτο style icon. Στο λαιμό του έχει τατουάζ τον τίτλο του πρώτου άλμπουμ δίσκου του γκρουπ «Il ballo della vita», που κυκλοφόρησε το 2018. Το όνομα των Maneskin προκύπτει από μια δανέζικη λέξη για το φως της πανσέληνου. Όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος ο Damiano η εικόνα του είναι εμπνευσμένη από  Rolling Stones, Doors, David Bowie με κάποια στοιχεία από Rihanna, οπότε είναι ένα κράμα από το  1970 ως το 2020! Τον ξενίζει που συζητιέται το μακιγιάζ του, καθώς υπάρχει στη σκηνή από την εποχή των  Mick Jagger και Kurt Cobain.

Στην 71η διοργάνωση του Σαν Ρέμο που παρακολουθήσαμε φανατικά στη Rai, ο Damiano εκτόπισε εντελώς το ράπερ σύζυγο της Κιάρα Φεράνι, Fedez. To κομμάτι Zitti e buoni (Νάστε ησυχα και καλά παιδιά), που το περασμένο σαββατόβραδο καθήλωσε και στη Γιουροβίζιον, υπερίσχυσε των δημοφιλών τραγουδιών της ρομαντικής ιταλικής «σχολής» και εξελίχθηκε σε τεράστιο hit.  Tαυτόχρονα έγινε γνωστό πως τα looks του Damiano και όλης της μπάντας επιμελείται ο στυλίστας Nicola Cerioni,o οποίος υπογράφει και όλα τα εκκεντρικά ρούχα του έτερου ιταλού rock star Achille Lauro, o oποίος «σκίζει» με Gucci.

Tους Maneskin πάντως ντύνει η Veronica Etro του διάσημου οίκου Etro. Όπως η ίδια έχει πει: «Όταν πρωτοείδα τους Maneskin στο X- Factor σκέφτηκα αυτόματα να συνεργαστώ μαζί τους. Με συγκλόνισε και με σαγήνευσε η φλόγα και η ενέργειά τους».

O Davide πάντως πέρα από leader είναι και το icon του συγκροτήματος. Με ύψος 1.80, 74 κιλά και «γραμμωμένος», του πάνε τα πάντα. Στο πλευρό του έχει μια 25χρονη μοντέλο εσωρούχων τη Τζόρτζια Σαλιέρι, η οποία μένςι επίσης στη Ρώμη. 

Λατρεύει το Μικ Τζάγκερ

Λατρεύει το Μικ Τζάγκερ

Η αγαπημένη του έχει γίνει θεμα στα διεθνή media

Η αγαπημένη του έχει γίνει θεμα στα διεθνή media

Mαθητής στη Ρώμη

Mαθητής στη Ρώμη

Ωραίος και μοιραίος: E nata una stella γ...

Ωραίος και μοιραίος: E nata una stella γραφουν οι ιταλικές εφημερίδες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View