Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Eχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Μπότες μπαλόνια και το dark, παριζιάνικο μέγαρο του Rick Owens

Eχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Μπότες μπαλόν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Kατοικοεδρεύει στο κτίριο όπου έκανε καμπάνια ο Μιτεράν και στεγάζονταν τα γραφεία του σοσιαλιστικού κόμματος

Παιδί της ορεινής Καλιφόρνιας, ο διάσημος avant garde σχεδιαστής Rick Owens μένει μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα τα τελευταία 20 χρόνια.

H αισθητική «σχολή» του στη μόδα, αν και εκκεντρική έχει πολλούς πιστούς ανά τον κόσμο. Το τελευταίο του show, αποκάλυψε το πραγματικά ξεχωριστό σπίτι του, σ΄ ένα ιστορικό, μέγαρο στο κέντρο του Παρισιού, όπου το εσωτερικό design πραγματικά αιφνιδιάζει. Ξεδιπλώνεται σε πέντε διαφορετικούς ορόφους με τα μινιμαλιστικά, goth, custom made έπιπλα, τα σύγχρονα γλυπτά, τη χρήση του μαρμάρου, τις νεκροκεφαλές, τα βιβλία και τα βαλσαμωμένα ζώα να δεσπόζουν. Άλλες αίθουσες διαθέτουν αρχοντικά vintage γύψινα και άλλες εμφανές μπετόν και χαλάσματα.

Ο σχεδιαστής «ξύπνησε» το οικοδόμημα στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, (Place du Palais Bourbon), μετά από χρόνια απραξίας. Στη μεταμόρφωση των χώρων συνέβαλε καθοριστικά η σύζυγός του Μισέλ Λαμί, που σχεδιάζει έπιπλα. Πριν λίγες μέρες οι 100 καλεσμένοι του βρέθηκαν εκεί χωρίς να το περιμένουν, ανακαλύπτοντας όχι μόνο την καινούρια του εξτρεμιστική συλλογή fall- winter  για τους κυρίους αλλά και το ταλέντο του στο interior design.

Παρουσιάστηκαν αναπάντεχες μπότες- μπαλόνια, puffer, φουσκωτά κομμάτια και πλεκτά σε φουτουριστικά σχήματα, ενώ η μόνη τυπωμένη λέξη ήταν το «Potterville» δηλαδή το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του 63χρονου Owens.

 Το ντεφιλέ άνοιξε τo 33χρονο μοντέλο Τάιρον Σάσμαν από την Αυστραλία, μόνιμη πηγή έμπνευσης, βοηθός και δημιουργικός συνεργάτης του Owens, με το κορμί «φέτες» και τα ξανθά, μακριά μαλλιά.  Πριν ενάμισι χρόνο είχαν επισκεφθεί μαζί την Ακρόπολη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View