Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τρέλαναν το διαδίκτυο τα «πιτσουνάκια» των Golden Globes, διέρρευσε και τι ψιθύριζαν

Τρέλαναν το διαδίκτυο τα «πιτσουνάκια» τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αναμφίβολα Τιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερ ήταν το ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη διάρκεια των διάσημων βραβείων

Σαν ζευγαράκι Λυκείου, φέρονταν ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Wonka», Τιμοτέ Σαλαμέ και η πάμπλουτη επιχειρηματίας ειδών ομορφιάς και μέλος της reality φαμίλιας των Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ στη διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Αντζελες.

Κάθονταν ο ένας απέναντι από τον άλλον, μιλούσαν χαμηλόφωνα, χαμογελούσαν γλυκά και αντάλλασσαν φιλιά λες και δεν υπήρχαν άλλοι τριγύρω! Το νέο ζευγάρι της showbiz χάρισε στις κάμερες διαχυτικά κοντινά πλάνα, που ταχύτατα έγιναν viral στο διαδίκτυο ενώ προκάλεσαν απανωτά δημοσιεύματα. Στα 28 εκείνος, στα 26 εκείνη, είχαν ντυθεί ασορτί στα μαύρα και μάλιστα διέρρευσε μια στιγμή που μιλούσαν ψιθυριστά. Ειδικός αναγνώστης των χειλιών της MailOnline αποκάλυψε διάβασε τα χείλη τους.

Ο Τιμοτέ φέρεται να λέει στην Κάιλι: «Είσαι η καλύτερη». Στη συνέχεια  εκείνη κρατάει  το διαμαντένιο κολιέ του καθώς του λέει: «Αυτό είναι πολύ κομψό… είναι μαύρο», και εκείνος απαντά: «Σου αρέσει;» καθώς εκείνη τον διαβεβαιώνει στη συνέχεια: «Ναι, είναι τόσο ωραίο». «Σ’ αγαπώ» της είπε εκείνος και η Κάιλι του απαντησε το ίδιο.  

«Μου αρέσει να σε σκέφτομαι», συνέχισε αυτός… Εκείνη ανταπέδωσε και άρχισαν να γελούν. 

Η συγκεκριμένη σχέση πάντως αρχικά είχε ξενίσει άπαντες καθώς η Κάιλι έβγαινε κυρίως με ράπερς τελείως άλλης αισθητικής. Το πολύκροτο ειδύλλιο ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και το τελευταίο διάστημα οι δυο νέοι δεν φοβούνται το φακό.  

Τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν ντυμένος με Celine

Τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν ντυμένος με Celine

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View