Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μπλάνσετ: Η σύγχρονη εκδοχή του χρυσού, βασιλικού μπροκάρ για τα μάτια του Ουίλιαμ

Κέιτ Μπλάνσετ: Η σύγχρονη εκδοχή του χρυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πολυβραβευμένη star ντύθηκε έξυπνα με κοστούμι Stella McCartney σε οικολογική απονομή

Στη μακρινή Σιγκαπούρη έσμιξαν η 54χρονη αυστραλέζα ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με αφορμή την τελετή απονομής των Earthshot Prize Awards.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια και κάτοχος 2 Οσκαρ, περπάτησε μαζί με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου στο «πράσινο χαλί» διατυμπανίζοντας τις οικολογικές της ανησυχίες. Τα βραβεία κηρύσσουν διεθνή συστράτευση κόντρα στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Η Μπλάνσετ ντύθηκε πολύ έξυπνα με κοστούμι, καθώς το power dressing της πάει πολύ, όμως το χρυσό μπροκάρ ήταν που συνέδεε το look με το Μπάκινγχαμ. Το εντυπωσιακό σύνολο ήταν φτιαγμένο κατά 95% από «ηθικά» υλικά και είχε την υπογραφή της βρετανίδας σχεδιάστριας Stella Mc Cartney, που έχει πρωτοπορήσει για την εξέλιξη της μόδας με περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Επιπλέον η designer είναι μαζί με την Μπλάνσετ μέλη του συμβουλίου των βραβείων.

«Η συντριπτική φύση της πρόκλησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και το επείγον του ζητήματος, μπορούν να οδηγήσουν στην απελπισία και την απάθεια πολύ γρήγορα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την επείγουσα ανάγκη με έναν θετικό τρόπο, με έναν τρόπο που δίνει λύσεις, που μου έδωσε προσωπικά μια τεράστιο κουράγιο» τόνισε η star στο BBC News.

Αν θυμάστε η καριέρα της έχει συνδεθεί με το βρετανικό θρόνο, καθώς υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ Α' στην επιτυχία του 1998 με τίτλο Elizabeth ενώ δάνεισε τη φωνή της για δεύτερη φορά  στη βασίλισσα σε ένα επεισόδιο του Family Guy που έπαιξε το 2012. 

Το κοστούμι στην πασαρέλα της επόμενης ά...

Το κοστούμι στην πασαρέλα της επόμενης άνοιξης 2024

 Δυστυχώς όμως δεν την είδαμε δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον. «Λυπάται που δεν μπορεί να είναι εδώ. Βοηθάει τον George με τις πρώτες του σημαντικές εξετάσεις» εξήγησε  ο πρίγκιπας…

Ειδήσεις Τώρα

Ωραίες Kοιμωμένες και μόδα που αφυπνίζει, αποκαλύφθηκε το επόμενο θέμα του Met Gala

Το τελεσίγραφο της Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι

Εχετε κέφια; Τι ξέρουμε για τα νέα «σχήματα» στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View