Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εχετε κέφια; Τι ξέρουμε για τα νέα «σχήματα» στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας

Εχετε κέφια; Τι ξέρουμε για τα νέα «σχήμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βίσση, Θεοδωρίδου, Ρέμος, Ρουβάς και τα άλλα πρώτα ονόματα της διασκέδασης μας περιμένουν

Σας αρέσουν τα νυχτοπερπατήματα και τα live προγράμματα; Η Αθήνα ετοιμάζεται να μπει σε κανονική, χειμερινή λειτουργία των νυχτερινών κέντρων με τα δημοφιλέστερα ονόματα του τραγουδιού και της διασκέδασης. Ιδού τί έχει γνωστοποιηθεί ως τώρα:

 -Αυτή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου κάνουν πρεμιέρα οι Melisses, το πιο περιζήτητο και αναγνωρίσιμο ελληνικό συγκρότημα στις fun επάλξεις. Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του, υποδέχονται τον αγέραστο super star Σάκη Ρουβά για ένα πρόγραμμα με clubbing, νεανική φιλοσοφία και concept direction του Κωνσταντίνου Ρήγου. Σπεύστε Παρασκευές και Σάββατα στο Εναστρον της οδού Πειραιώς στον Ταύρο. Μαζί τους η ανερχόμενη Αναστασία.

 -Μέσα στο  Νοέμβριο ξανανοίγει τις πόρτες του το Nox, που έγινε η μόνιμη η έδρα του κοσμαγάπητου Αντώνη Ρέμου. Φέτος συμπράττει με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα για αποτέλεσμα πιο νεανικό και ποπ.

 -Στο «Βοτανικό», παραμένει ο Γιώργος Σαμπάνης που σμίγει με την πολυσυζητημένη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τους Kings, ενώ επιμένουν στο «Ποσειδώνιο» Θοδωρής Φέρρης με τη Ζοζεφίν που έχουν πετύχει θεαματική απήχηση.

Νατάσσα Θεοδωρίδου περιμένει τους θαυμαστές της στην Ακτή Πειραιώς, επίσης διήμερο κάθε  εβδομάδα έχοντας μαζί της το Γιώργο Κακοσαίο και το πατρινό συγκρότημα Alcatrash.

-Μέσα στο μήνα που διανύουμε επαναλειτουργεί το «Fever» όπου θα κανακάνει εμφανίσεις η Πάολα. Όμως φετινός  παρτενέρ της είναι ο Νίκος Μακρόπουλος, με τον οποίον συνεργάστηκε και το καλοκαίρι στο Mamounia της Θεσσαλονίκης.

 -Ο Λευτέρης Πανταζής, έχει στήσει ένα πολύ ξεσηκωτικό πρόγραμμα με την Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens, όπου θα τραγουδούν κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

 

-Στο «Περιβόλι Του Ουρανού»  συνεχίζουν για 7η συνεχόμενη χρονιά Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεάνα Παπαϊωάννου, που κινούνται σε πιο λαικό ρεπερτόριο.

 -Ξέρουμε ακόμα πως ο Γιώργος Μαζωνάκης, θα είναι στο Φωταέριο με τον Ηλία Καμπακάκη,  ο Θέμης Αδαμαντίδης  με την Κατερίνα Στανίση στο Vegas με 80s style και ο Πάνος Κιάμος, από την άλλη, θα εδρεύειστο "Club 22"  μαζί με Κατερίνα Λιόλιου και Τόνι Σφήνος. 

 -Στο «Romeo» συναντιούνται καλλιτεχνικά Νικηφόρος με  Νίνο (Πέμπτη και Σάββατο), τις ίδιες μέρες θα τραγουδάει στο «Frangelico» ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ στο «Can Can» θα περιμένουν το κοινό Σταμάτης Γονίδης και Χαρά Βέρρα.

 

Οι…. αμετακίνητοι πρωταγωνιστές

 Η απόλυτη Ελληνίδα star Άννα Βίσση, αναμένεται να ολοκληρώσει στο Hotel Ερμού τη γιορτή των 50 χρόνων της στο τραγούδι. Ο  Νίκος Βέρτης, αναμένεται να επιστρέψει για one man show στο Yton συμπληρώνοντας 20 χρόνια δισκογραφίας. Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος θα γυρίσει στο Fantasia, όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Teatro, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.  

 

Ειδήσεις Τώρα

«Ταρακούνησε» την Fifth Avenue η Κιμ, με κρυστάλλινο outfit στο κατάστημα Swarovski

Αμερικάνικα Βραβεία Μόδας: Σερένα, Γκουίνεθ, Khaite στο βάθρο, αλλά κατέπληξε η Ντέμι Μουρ

Αυστραλία: Γυναίκα πήρε το Ozempic για να αδυνατίσει για το γάμο της κόρης της και πέθανε

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View