Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Σεμινάρια κοσμήματος στο 7epta της Σαχτούρη, διδάσκουν οι experts Ηλίας Βικάτος- Αριστείδης Κορμπάκης

Σεμινάρια κοσμήματος στο 7epta της Σαχτο...

Γνωρίστε την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, είτε είστε ερασιτέχνες, είτε επαγγελματίες

Σας έχουμε δημιουργική πρόταση: Πρόγραμμα σεμιναρίων που διδάσκουν κατασκευή κοσμήματος μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 7epta (Σαχτούρη 21). Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και διαρκούν ως το τέλος του μήνα. Εξασφαλίστε  τις απαραίτητες τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που εγγυούνται κατασκευαστική αρτιότητα υψηλού, επαγγελματικού επιπέδου. Διαχρονικά αντικείμενα του πόθου και έργα τέχνης, τα κοσμήματα απαιτούν φαντασία στο design και πρακτική εξειδίκευση οπότε είναι απαραίτητη η διδασκαλία από ειδικούς.

 Στο 7epta προσεγγίζεται η παραδοσιακή τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας με πιο σύγχρονη ματιά αλλά και παράλληλη προώθηση της προσωπικής έμπνευσης και αισθητικής σύλληψης με σκοπό την δημιουργία. Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα στοχεύοντας ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει τα πρώτα και βασικά του βήματα είτε σαν χόμπι είτε πριν  ξεκινήσει το δικό του brand ή τη δική του επιχείρηση.

 -Στο ερασιτέχνικό τμήμα:

Μάθετε τις βασικές αρχές και τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας και φτιάξτε τα πρώτα σας απλά κοσμήματα από ορείχαλκο, χαλκό, ή αλπακά.

-Στο επαγγελματικό τμήμα:

Τα σεμινάρια και οι ασκήσεις είναι υψηλότερου βαθμού δυσκολίας για εκείνους που θέλουν να δουν το κόσμημα ως επαγγελματικό προσανατολισμό. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ασήμι στοχεύουμε σε δημιουργίες υψηλού επιπέδου τεχνικά αλλα και σχεδιαστικά.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους έμπειρους αργυροχρυσοχόους τεχνίτες και εμπνευστές του 7epta που είναι ο Ηλίας Βικάτος και ο Αριστείδης Κορμπάκης. Όντας δεύτερη γενιά αργυροχρυσοχόων, συνδύασαν την παραδοσιακή γνώση στο κόσμημα παράλληλα με τις σπουδές τους σε διαμαντολογία, γεμμολογία και μικρογλυπτική σε πολύτιμες πέτρες.

* Πληροφορίες : https://7eptajewellery.com/workshops/

7epta, Σαχτούρη 21. Τηλέφωνο 2610

 

Ειδήσεις Τώρα

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι πρέπει να γνωρίζουν εργαζόμενοι και εργοδότες- Ψηφίζεται σήμερα

Καύσιμα: «Πετάει» πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη

World’s 50 Best Hotels: Πρωτιά στο Passalacqua της λίμνης Como, ένα ελληνικό στη λίστα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View